LLM Drept internațional pentru afaceri, inclusiv plasament

Generalități

Programul de descriere

Acest program îi ajută pe studenți să stabilească regimurile legale și de reglementare în jurul afacerilor internaționale și a economiei globale, în contextul abilităților mai largi de studiu juridic și socio-legal. Adăugarea unei perioade de plasament dedicate îmbunătățește în continuare experiența și perspectivele studentului. LLM vă va pregăti pentru o carieră în sectorul comercial, în afaceri, guvern sau ONG-uri.

Este responsabilitatea fiecărui student să-și aranjeze propria plasare. Studenții care nu sunt în măsură să asigure o plasament vor fi completate în programul de drept internațional pentru afaceri LLM.

Vă rugăm să rețineți:

Termenul limită de depunere a cererilor pentru acest curs este 30 aprilie.

Pentru 30 de mai este necesară o depunere de 400 de lire sterline pentru a vă asigura locul pe parcurs. (Această condiție a ofertei este în plus față de orice cerințe academice sau de limba engleză).

Repere

Acest program LLM include oportunitatea pentru o plasare de un an în sectorul juridic, guvernamental sau comercial.

Link-uri pentru industrie

Studenții din acest program beneficiază de o oportunitate de plasare în sectorul juridic, guvernamental și comercial din Belfast și nu numai. 94% dintre studenții postuniversitari ai Reginei se ocupă sau urmează studii la 6 luni de la absolvire.

Facilități de clasă mondială

Facilitățile noastre de la Queen’s includ o clădire de avocatură de ultimă generație, cu facilități superioare de predare, o curte și spații de studiu. Queen’s are unul dintre cele mai moderne campusuri din Marea Britanie, incluzând biblioteca premiată McClay, una dintre cele mai bune biblioteci din lume și care găzduiește 1,2 milioane de volume și peste 2.000 de locuri de cititor. Queen's s-a clasat pe locul 1 la nivel mondial pentru satisfacția cu serviciul de bibliotecă (Times and Sunday Times Good University Guide 2019) Centrul nostru de educație fizică a fost folosit ca tabără de antrenament pentru Jocurile Olimpice din 2012. Satul studențesc Queen's Elms și cazările studenților recent construite în centrul orașului în 2018 sunt situate la distanță de mers pe jos de Universitate.

Experți renumiți pe plan internațional

Law at Queen’s se află în primele 125 de școli de drept din întreaga lume și suntem pe locul 25 în lume pentru perspectivele globale. LLM este livrat de personal academic care, prin cercetarea lor, este în prezent modelarea dezbaterilor locale și globale în cadrul bursei juridice. Cercetarea în drept a fost pe locul 15 în Marea Britanie în cel mai recent exercițiu de evaluare a cercetării (2014). Peste 95% din activitatea de cercetare în școală a fost considerată a fi de calitate internațională și mai mare.

Experiența studenților

Studenții care efectuează Dreptul Internațional pentru Afaceri, inclusiv Plasament, vor beneficia de studiu cu un mix vibrant internațional de studenți și personal din Marea Britanie, Europa, Asia și nu numai. Ne concentrăm pe nevoile dvs. individuale de carieră și dezvoltare, dezvoltându-vă abilitățile, îmbunătățindu-vă experiența personală a cursului și menținând un accent puternic pe calea dvs. profesională, pe lângă conținutul academic al cursului. La Queen's, veți face parte dintr-o cultură post-universală înfloritoare, bazată pe excelență în predarea, cercetarea de vârf, inovația, colaborarea și implicarea. Aceste componente sunt țesute împreună în Școala noastră absolvită (clasat pe locul trei la nivel mondial, Times and Sunday Times 2019 Good University Guide). Aici veți dezvolta noi abilități și o eficiență personală sporită care vă vor permite să ieșiți în evidență pe piața globală de locuri de muncă agitată și din ce în ce mai competitivă. Viața la Queen's nu înseamnă doar gradul. Oferim studenților noștri oportunitatea de a-și îmbogăți cu adevărat studiile. Indiferent dacă sunteți în societăți studențești, sport, muzică, dans sau doar o cafea cu prietenii, Queen's are facilități excepționale pentru a satisface toate interesele. Queen's a fost pe locul 2 la nivel mondial pentru satisfacția cu facilitățile sociale (Times and Sunday Times Good University Guide 2019)

" LLM în Dreptul Afacerilor Internaționale vă facilitează angajamentul cu rolul legii în economia globală, în dinamica de reglementare a firmelor globale și în locul în care corporațiile joacă în societățile globale. Abordarea noastră socio-legală permite studenților să se gândească la afacerile internaționale în rotund și să ne gândim la drept drept instituție de bază în construcția economiei noastre. "

Dr. Dieter Pesendorfer, coordonator al programului

Three businesswomen

Structura cursului

Programul este livrat printr-o serie de module predate specializate în:

 • Guvernanță corporativă și conformitate,
 • Responsabilitatea socială a întreprinderilor,
 • Afaceri globale și drepturile omului,
 • Dreptul concurenței internaționale și
 • Regulamentul financiar internațional.

O componentă majoră a acestui grad va implica finalizarea unui proiect de plasament.

Modulele permit studenților să fie competenți în gândirea afacerilor la scară globală și la locul legii, conformității, responsabilității sociale corporative și comerțului în societățile noastre.

Module obligatorii

 • Legea tranzacțiilor comerciale internaționale
 • Probleme în guvernanța corporativă
 • Legea comerțului mondial
 • Proiect de plasament

Module de metode

 • Abordări ale cercetării juridice
 • Abilități de conducere și inovare pentru studenții în drept

Module opționale

 • Afaceri și drepturile omului
 • Dreptul UE și integrarea economică
 • Drepturile de autor în mediul digital
 • Drept financiar internațional
 • Legea concurenței comparative
 • Drept și etică medicală
 • Dreptul și politica comercială din Marea Britanie

Ore de predare de contact

Tutorial personal / grup personal mic
8 (ore maxim)

În plus, elevii trebuie să pună deoparte 10-12 ore pe modul pentru lectură și pregătire.

Perspectivele de carieră

Acest LLM oferă o bază de calificare și cunoștințe utile pentru o carieră de afaceri, guvernamentală sau ONG referitoare la guvernare, respectare, responsabilitate socială sau comerț.

Învățarea și predarea

Într-o săptămână obișnuită pentru un student cu normă întreagă, veți avea 8 ore de seminarii sau ateliere în fiecare săptămână și 22-24 de ore de studiu și revizuire în timpul propriu în fiecare săptămână, inclusiv un studiu ghidat folosind fișe, activități online etc.

Evaluare

Evaluările asociate cursului sunt prezentate mai jos:

 • Evaluarea continuă
 • Proiect bazat pe plasament final

Cerințe de intrare

Absolvent

În mod normal, o diplomă de onoare 2.1 sau mai mare sau o calificare echivalentă acceptabilă pentru Universitate în Drept, Științe Sociale, Umanități sau o disciplină cognată.

Excepția de la aceste cerințe poate fi luată în considerare pentru acei candidați care dețin un master (sau o calificare echivalentă acceptabilă pentru Universitate) OR pentru acei solicitanți cu un grad de onoare 2.2 (sau o calificare echivalentă acceptabilă pentru universitate) împreună cu minimum 2 ani de experiență relevantă.

Pentru acest curs poate fi luată în considerare admiterea în cadrul Recunoașterii învățării experimentale anterioare (RPEL). Recunoașterea politicii de învățare anterioară a Universității oferă îndrumări privind evaluarea învățării experiențiale (RPEL). Vă rugăm să accesați http://go.qub.ac.uk/RPLpolicy pentru mai multe informații.

Studenti internationali

Pentru informații despre echivalentele internaționale de calificare, vă rugăm să verificați informațiile specifice pentru țara dvs.

Limba engleză cerințe

Dovada unui scor IELTS * de 6,5, cu cel puțin 5,5 în orice componentă sau o calificare echivalentă acceptabilă pentru Universitate. * Luate în ultimii 2 ani.

Studenții internaționali care doresc să se adreseze la Queen's University Belfast (și pentru care engleza nu este prima lor limbă), trebuie să fie capabili să demonstreze competența lor în limba engleză pentru a beneficia pe deplin de cursul lor de studiu sau de cercetare. Resortisanții din afara SEE trebuie, de asemenea, să îndeplinească cerințele de imigrare în Marea Britanie pentru viză și imigrație (UKVI) pentru limba engleză în scopuri de viză.

Pentru mai multe informații despre cerințele în limba engleză pentru SEE și cetățenii non-SEE, consultați: www.qub.ac.uk/EnglishLanguageReqs.

Dacă aveți nevoie să vă îmbunătățiți abilitățile de limba engleză înainte de a intra în acest program, INTO Queen's University Belfast oferă o gamă largă de cursuri de limbă engleză. Aceste cursuri intensive și flexibile sunt concepute pentru a vă îmbunătăți abilitățile de limba engleză pentru admiterea în acest grad.

În urma pandemiei COVID-19, vom oferi cursuri de engleză academică și de pre-sesiune online doar din iunie până în septembrie 2020.

 • Academic English: un curs intensiv de limba engleza si abilitati de studiu pentru un studiu universitar de succes la nivel de grad
 • English pre-session: un curs intensiv de limba engleză intensivă pentru studenții care încep un program de studii la Queen's University Belfast și care au nevoie să-și îmbunătățească limba engleză.

Taxe de școlarizare

Irlanda de Nord (NI) £ 6140
Anglia, Scoția sau Țara Galilor (GB) £ 6900
Alte UE (care nu sunt Marea Britanie) £ 6140
Internaţional £ 16,900

Toate taxele de școlarizare cotate sunt pentru anul universitar 2020-21. Taxele de școlarizare vor fi supuse unei creșteri inflaționiste anuale, cu excepția cazului în care se specifică altfel explicit.

Vi se va solicita să plătiți un depozit de 400 de lire sterline pentru a vă asigura locul pe curs.

Această condiție a ofertei este în plus față de orice cerințe academice sau de limba engleză.

Costuri suplimentare de curs

Toti studentii

În funcție de programul de studiu, pot exista costuri suplimentare care nu sunt acoperite de taxele de școlarizare, pe care studenții vor trebui să le ia în considerare la planificarea studiilor.

Studenții pot împrumuta cărți și accesa resursele de învățare online din orice bibliotecă a reginei. Dacă studenții doresc să achiziționeze texte recomandate, mai degrabă decât să le împrumute de la Biblioteca Universității, prețurile pe text pot varia de la 30 GBP la 100 GBP. Studenții ar trebui să bugeteze, de asemenea, între 30 și 75 de lire sterline pe an pentru fotocopiere, stick-uri de memorie și taxe de imprimare.

Studenții care efectuează o perioadă de plasare la muncă sau de studiu în străinătate, ca parte obligatorie sau opțională a programului lor, ar trebui să fie conștienți că vor trebui să finanțeze costuri suplimentare de călătorie și de viață.

Dacă un program include un proiect major sau o disertație, pot exista costuri asociate cu transportul, cazarea și / sau materialele. Suma va depinde de proiectul ales. De asemenea, pot exista costuri suplimentare pentru imprimare și legare.

Studenții pot dori să ia în considerare achiziționarea unui dispozitiv electronic; costurile vor varia în funcție de specificația modelului ales.

Există, de asemenea, taxe suplimentare pentru ceremonii de absolvire, proces de examinare și amenzi de bibliotecă.

Dreptul afacerilor internaționale, inclusiv costurile de plasare

Studenții care efectuează plasament sunt responsabili pentru finanțarea costurilor de călătorie, cazare și ședere. Aceste costuri variază în funcție de locația și durata plasării. Studenții pot primi plata de la furnizorul de plasament.

Cum îmi finanțez studiul?

Departamentul pentru economie va acorda un împrumut cu taxă de școlarizare de până la 5.500 de lire sterline pe student NI / UE pentru studiile postuniversitare.

Un sistem de împrumuturi postuniversitare în Marea Britanie oferă împrumuturi pentru studenți susținuți de guvern până la 10.609 lire sterline pentru cursuri de masterat predate și de cercetare în toate domeniile. Informațiile privind eligibilitatea, rambursarea și cererea sunt disponibile pe site-ul guvernului britanic.

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Founded in 1845 as Queen's College Belfast, we became an independent university in 1908. Today, we are ranked in the top 173 universities in the world (QS World Rankings 2020) in the top 140 in the wo ... Citeste mai mult

Founded in 1845 as Queen's College Belfast, we became an independent university in 1908. Today, we are ranked in the top 173 universities in the world (QS World Rankings 2020) in the top 140 in the world for graduate prospects (QS Graduate Employability Rankings 2020), and a member of the Russell Group of UK research-intensive universities, combining excellence in research and education with a student-centred ethos. Citește mai puţin