LLM International Law

Generalități

Programul de descriere

Dreptul internațional este un domeniu din ce în ce mai important de studiu și de practică. Niciodată înainte, legea internațională nu a luat o astfel de poziție centrală în dezbaterile publice. Reglementarea piețelor financiare, protecția mediului, gestionarea migrației sau urmărirea penală a criminalilor de război reprezintă toate domeniile în care dreptul internațional joacă un rol central.

Legea internațională nu afectează numai comportamentul statelor și al instituțiilor interguvernamentale; nici nu este o disciplină a diplomaților, a cadrelor universitare și a filosofilor. Dreptul internațional este dominat astăzi de activitatea corporațiilor transnaționale, ONG-urilor și indivizilor, de la fotbaliști la victimele încălcărilor drepturilor omului. Ca urmare, guvernele, instituțiile internaționale, ONG-urile, întreprinderile și firmele de avocați caută din ce în ce mai mult persoane fizice capabile să se ocupe de probleme complexe ale legislației transnaționale.

Acest LLM este conceput pentru cei care caută să dezvolte o experiență recunoscută în principalele domenii ale dreptului internațional. Pe lângă faptul că oferă cunoștințe despre regulile, teoriile și instituțiile fundamentale ale dreptului internațional, LLM oferă o oportunitate de a dobândi cunoștințe avansate în subiectele specializate și de a se implica critic într-o serie de teme contemporane și în domenii controversate, inclusiv pacea și securitatea, protecția mediului, drepturile sau comerțul și investițiile.

Cum este predat cursul

Keele LLM în drept internațional include o excursie de studiu la Geneva unde studenții vizitează instituții internaționale precum ONU, OMC sau ICRC și se întâlnesc cu oficiali de nivel înalt care lucrează în domeniul dreptului internațional și al drepturilor omului.

Cerințe de intrare academică

Ar trebui să aveți o diplomă de diplomă de primă sau de altă clasă (sau un echivalent străin) în drept sau într-o disciplină asemănătoare. Aplicațiile sunt binevenite de la practicienii din domeniu sau de la orice altă persoană cu calificări profesionale și / sau experiență corespunzătoare.

Cerințele de intrare în limba engleză pentru studenții internaționali

Solicitanții pentru care limba engleză nu este prima limbă trebuie să furnizeze dovezi de calificare în limba engleză. Scorul minim pentru intrarea în LLM este IELTS 6.5 (sau TOEFL 91). Elevii care au obținut o calificare în limba engleză, dar nu au obținut gradul necesar, pot fi admiși la program, cu condiția să studieze un curs de limba pre-sesiune înainte de a-și începe studiile.

Keele University acceptă în prezent testele Tofel iBT care au fost luate în afara Regatului Unit. Toate testele Tofel iBT vor trebui luate nu mai mult de doi ani înainte de data de începere la Keele și trebuie să fie verificabile cu ETS. Dacă ați luat testul Tofel iBT în Marea Britanie, vă rugăm să contactați echipa de admitere pentru mai multe informații.

Cariere

LLM în drept internațional va permite intrarea într-o serie de ocupații în cazul în care cunoștințele de specialitate de specialitate este nevoie. Acesta oferă o bază ideală pentru cei care caută un loc de muncă ca practicanți de drept internațional în cadrul organizațiilor naționale și internaționale relevante (agenții guvernamentale, organisme ONU, ONG-uri), corporații multinaționale sau firme de drept transnaționale. De asemenea, programul va oferi studenților posibilitatea de a continua studiile sub forma unui program de cercetare postuniversitară, cum ar fi un doctorat, prin oferirea de formare adecvată în domeniul cercetării și a unei introduceri a gânditorilor cheie și a burselor.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction ... Citeste mai mult

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction in the Guardian University League Table 2019, in addition to having been ranked No.1 in England for student satisfaction in the 2018 National Student Survey, of broad-based universities. We were also awarded Gold in the recent Teaching Excellence Framework. Citește mai puţin