Citește Descrierea Oficială

LLM [Conversionul de Drept] este ideal pentru absolvenții care nu au dreptate să se transforme într-o carieră în drept. De la avocații calificați, avocații și judecătorii veți obține un motiv practic în materie de drept.

Recrutorii caută în mod activ studenții cu o gamă variată de abilități transferabile, multe firme recrutează jumătate din cursanții lor dintr-un cadru non-drept (GDL). LLM (Conversia Legii) vă asigură că puteți demonstra o competență mai mare atunci când aplicați pentru contracte de formare profesională și cercuri, concentrându-vă asupra cercetării și asigurându-vă că aveți capacitatea de a aplica legea în practică.

La finalizarea cu succes, puteți trece direct la Cursul de Practică Juridică (LPC) dacă doriți să deveniți solicitant sau BPTC dacă intenționați să deveniți avocat. În plus, studenții vor absolvi, de asemenea, o diplomă de masterat autonomă recunoscută la nivel internațional

LLM [Conversionul de Drept] este acordat de BPP University și îndeplinește cerințele pentru finalizarea etapei academice, așa cum a fost stabilită de Autoritatea de Reglementare a Solicitantului (SRA) și de Consiliul de Standarde al Barourilor (BSB).

Informatie cheie

 • Sunt disponibile burse și opțiuni de finanțare, inclusiv finanțarea pentru împrumuturi postuniversitare de către Student Loans Company
 • Profitați de legăturile noastre puternice cu profesia de avocat prin intermediul programului nostru anual de evenimente de networking și mentoring în carieră
 • Consultanță juridică specializată din momentul acceptării locului și până la 12 luni de la finalizarea studiilor
 • Completați studiile cu activități extra-curriculare care cuprind întreaga discuție, dezbateri și activități pro bono.
 • Studiu flexibil pentru a vă potrivi programului: cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă
 • Adăugați valoare și concentrați-vă pe LLM [Legea Conversiei] prin participarea la ateliere suplimentare gratuite conduse de tutori în colaborare cu firme de avocatură pentru a vă asigura că sunteți pregătiți în practică, culminând cu săptămâna noastră de angajare extrem de reușită.
 • Implicați-vă în activitatea juridică practică cu centrul nostru pro bono premiat
 • Locul garantat în practica juridică LPC sau LLM (Solicitorii)
 • Aflați despre domeniile specializate de practică cu prelegerile și atelierele noastre opționale, inclusiv seria Extra Lecture, inclusiv Legea societăților comerciale, Legea privind proprietatea intelectuală și Legea în oraș și atelierele noastre de competențe în practică, inclusiv scrierea juridică, cercetarea juridică și interviul cu clienții

Modul în care programul este predat

LLM [Conversia de lege] poate fi studiată cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă, pentru a vă oferi flexibilitate în legătură cu angajamentele anterioare. Veți fi învățați de către tutori calificați care includ solicitanți, avocați și judecători care vă pot ajuta să vă dezvoltați cariera juridică. Mulți dintre tutorii noștri continuă să practice și să aibă legături cu camerele, firmele de avocatură și echipele interne din fiecare nivel.

Cursul este predat la nivel de masterat, astfel încât să vă puteți baza pe abilitățile dobândite în timpul studiilor anterioare de licență. Cu accent pe cercetarea independentă, veți avea ocazia de a dezvolta abilități avansate, cunoștințe comerciale și cunoștințe de specialitate pe care le solicită profesia de avocat.

Pentru a vă asigura succesul, furnizăm toate instrumentele de care aveți nevoie înainte de a începe programul. Toate materialele de studiu, inclusiv textul și casebook-urile, sunt incluse în taxă și toate resursele și au echivalente online.

Faceți față livrării

LLM [Conversia Legii] este livrată folosind o combinație de predare față în față și online. În fiecare săptămână vă veți alătura cursurilor online live care oferă o imagine de ansamblu asupra domeniului tematic relevant, inclusiv principii cheie, domenii de controversă și dezbateri alături de alte teorii. Fiecare sesiune este livrată în direct de un tutore și susținută de un al doilea tutore care este capabil să răspundă la întrebări și să se angajeze cu studenții în timp real. Fiecare lecție este înregistrată și pusă la dispoziție în mediul nostru virtual de învățare online, permițându-vă să revizuiți subiecte în orice moment.

Fiecare lecție on-line este însoțită de un seminar de două ore pe săptămână. Aceasta poate fi fie online, fie față în față, în funcție de modul. Seminarii sunt oferite în grupuri de cel mult 18 elevi și vă permit să puneți teoria în practică. Prin utilizarea studiilor de caz, vă veți confrunta cu situații din viața reală pe care s-ar putea întâlni în practică și veți lucra în colaborare pentru a dezvolta și evalua atât argumentele orale, cât și cele scrise. Veți îmbunătăți abilitatea de a analiza un caz și de a vă trage concluzii pentru a vă sfătui pe un client.

LLM este un program la nivel de master care necesită angajament pentru a reuși. Vă recomandăm să dedicați o medie de 40 de ore pe săptămână, inclusiv timp de contact de 12 ore și patru ore de pregătire a seminarului, alături de studii independente.

Cursuri și ateliere opționale

Pentru a vă asigura că sunteți pregătiți pentru carieră, veți avea acces la o serie de prelegeri și ateliere suplimentare, concepute pentru a vă oferi avantaje în interviuri. Caracteristicile principale includ:

Seria Extra: mai multe serii de lecții de specialitate, inclusiv dreptul societăților comerciale, proprietatea intelectuală și dreptul internațional public. Cursurile sunt oferite de practicanții actuali, cadre universitare și tutori externi pentru a vă oferi o înțelegere academică și o înțelegere practică în domenii-cheie ale practicii juridice. Acest lucru vă permite să demonstrați mai multă experiență decât alți absolvenți.

Abilități în practică: o serie de ateliere de competențe profesionale dezvoltate cu firmele de top din oraș, cu abilități precum scrisul juridic, cercetarea juridică și abilitățile de prezentare personală. Aceste ateliere sunt furnizate de formatori externi și tutori.

Mandarin Chineză: obțineți o perspectivă asupra limbii folosite pe una dintre piețele cele mai importante din lume cu lecții gratuite de limbă chineză Mandarin (numai în Londra).

Unde este posibil, prelegeri și ateliere opționale sunt de asemenea disponibile pe VLE, ​​după livrarea live.

Rețineți: prelegerile și atelierele pentru seria Extra și competențele în practică vor varia de la centru la centru, deoarece sunt determinate de interesele și cererea studenților. Ele sunt livrate fie live în centru, fie via Online Classroom Live, în funcție de data de începere, locația și modul de pornire.

Sfat specializat în carieră

Serviciul de carieră specializat este disponibil pentru asistență și îndrumare din momentul în care vă acceptați locul, până la 12 luni de la finalizarea studiilor cu noi. Cu sprijinul nostru unu-la-unu, vă oferim avantajul atunci când vine vorba de obținerea unui contract de formare sau a unei cereale. Veți avea tot ce aveți nevoie, inclusiv accesul la baza de date a posturilor vacante, sfaturi privind completarea formularelor de cerere, coaching intensiv de interviu, cercetare angajator și oportunități de relaționare cu firmele de top.

De asemenea, veți avea acces la:

 • Revizuiri de aplicații pentru contracte de instruire sau plasări în firme de avocatură, companii și sectorul non-profit
 • Sprijin cu firme de cercetare
 • Sfaturi privind CV-urile și scrisorile de însoțire
 • Ajutați-vă să vă pregătiți pentru centrele de evaluare
 • Sfaturi privind carierele alternative

Nu vei lăsa niciodată o sesiune de consiliere cu mâna goală. Împreună, vă vom ajuta să elaborați un plan de acțiune în carieră care să detalieze pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a vă atinge obiectivele carierei

Pro Bono premiat

Centrul Pro Bono premiat vă permite să participați la o gamă largă de consultanță juridică și proiecte educaționale, sub supravegherea avocaților calificați. Acest lucru vă oferă o oportunitate de neegalat de a lucra pe cazuri reale într-o mare varietate de domenii. Pro bono poate oferi o pregătire valoroasă în situații reale care completează învățământul din clasă pe care îl primiți cu noi.

Centrul nostru Pro Bono este un loc excelent pentru a începe să vă practicați abilitățile juridice și practice într-un mediu favorabil. Există o gamă largă de proiecte disponibile, printre care:

 • Angajarea unei linii de consiliere în domeniul muncii
 • Realizarea prezentărilor de educație juridică în școli
 • Închisori și centre fără adăpost
 • Cercetarea cazurilor de prizonieri care și-au pierdut dreptul de a face apel

După ce începeți studiile, veți auzi de la Centrul Pro Bono despre diferitele proiecte și despre cum să vă înscrieți.

Conectează-te la profesia de avocat

Lucrăm cu peste 200 de organizații care oferă servicii juridice. Acestea includ consilii locale, echipe interne din cadrul multinaționalelor și firmelor de avocatură din întreaga regiune. Unele dintre acestea includ firme de cercuri magice, giganți comerciale, firme de servicii de nișă și numele pe care le recunoașteți pe strada principală. Deci, puteți avea încredere că suntem conectați cu oamenii potriviți pentru a vă ajuta să vă dezvoltați cariera.

Admitere

Trecut educational

Elevii care doresc să studieze LLM [Legea Conversiei] vor necesita:

 • Un grad de diplomă de minim 2: 1 în orice subiect de la o instituție recunoscută din Regatul Unit (sau echivalent)
Limba engleză cerințe

Dacă prima dvs. limbă nu este limba engleză, veți avea nevoie de un nivel IELTS 6.5 (global) sau echivalent, plus un minim de 6.0 în toate componentele, pe lângă cerințele de intrare de mai sus.

Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la BPP University »

Acest curs este Online & Campus Combinate
Duration
9 - 18 luni
Part time
La zi
Price
12,900 GBP
După locații
După dată
Termen limită de aplicare