LLM Legea internațională și mediul

Generalități

Programul de descriere

Lumea se confruntă cu o criză de mediu fără precedent. Un corp bogat de norme și instituții internaționale sa dezvoltat ca răspuns la această criză, încercând să abordeze probleme cum ar fi schimbările climatice, pierderea biodiversității, defrișările sau poluarea transfrontalieră.

Acest LLM oferă studenților posibilitatea de a evalua critic modul în care dreptul internațional guvernează relația dintre omenire și lumea naturală. Cursul stabilește legislația internațională în materie de mediu în contextele sale filosofice, istorice și politice mai largi și angajează studenții într-un studiu interdisciplinar al proceselor juridice transnaționale menite să prevină și să răspundă provocărilor de mediu. LLM subliniază, de asemenea, relația complexă dintre reglementarea în domeniul mediului și alte domenii ale dreptului, cum ar fi dreptul comercial sau drepturile omului.

De ce studiază dreptul internațional și mediul la Keele?

Școala de drept Keele are o lungă tradiție de experiență academică în domeniul dreptului internațional. Aceste subiecte au fost predate la Keele de către experți de renume mondial precum Michael Akehurst și Patrick Thornberry. În ultimii ani, școala de drept Keele a investit foarte mult în domeniul dreptului internațional. Elevii vor fi predați de personal academic dinamic cu o gamă largă de expertiză și interese de cercetare.

Keele este un pionier și lider în educația interdisciplinară. Elevii de la LLM în Dreptul Internațional și Drepturile Omului vor lua module atât la Facultatea de Drept cât și la Școala de Politică, Relații Internaționale și Mediu (SPIRE). Elevii au, de asemenea, posibilitatea de a studia limbi moderne, inclusiv limbile ONU cheie, ca parte a gradului lor, sporind gama lor de competențe profesionale. În prezent, Keele oferă cursuri în limbile arabă, chineză, franceză, germană, japoneză, rusă și spaniolă.

Structura cursului

Programul poate fi finalizat în 12 luni cu normă întreagă sau 24 luni cu fracțiune de normă. Există, de asemenea, posibilitatea de a lua cursul pe bază modulară, răspândind module pe o perioadă de 2 până la 5 ani, permițând flexibilitate maximă.

Cerințe de intrare academică

Ar trebui să aveți o diplomă de diplomă de primă sau de altă clasă (sau un echivalent străin) în drept sau într-o disciplină asemănătoare. Aplicațiile sunt binevenite de la practicienii din domeniu sau de la orice altă persoană cu calificări profesionale și / sau experiență corespunzătoare.

Cerințele de intrare în limba engleză pentru studenții internaționali

Solicitanții pentru care limba engleză nu este prima limbă trebuie să furnizeze dovezi de calificare în limba engleză. Scorul minim pentru intrarea în LLM este IELTS 6.5 (sau TOEFL 91). Elevii care au obținut o calificare în limba engleză, dar nu au obținut gradul necesar, pot fi admiși la program, cu condiția să studieze un curs de limba pre-sesiune înainte de a-și începe studiile.

Keele University acceptă în prezent testele Tofel iBT care au fost luate în afara Regatului Unit. Toate testele Tofel iBT vor trebui luate nu mai mult de doi ani înainte de data de începere la Keele și trebuie să fie verificabile cu ETS. Dacă ați luat testul Tofel iBT în Marea Britanie, vă rugăm să contactați echipa de admitere pentru mai multe informații.

Cariere

LLM în drept internațional și în mediul înconjurător este o poartă de acces la o serie de oportunități de angajare. Acestea includ cariere în ONG-uri internaționale, organizații de caritate, organizații internaționale cum ar fi ONU, grupuri de reflecție în domeniul politicilor, grupuri de advocacy, guvern și mediul academic. Din ce în ce mai mult, sectorul privat caută și profesioniști cu o pregătire solidă în ceea ce privește legislația și politica în domeniul mediului, datorită dezvoltării rapide a standardelor de responsabilitate socială corporativă și a standardelor de sustenabilitate corporativă.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction ... Citeste mai mult

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction in the Guardian University League Table 2019, in addition to having been ranked No.1 in England for student satisfaction in the 2018 National Student Survey, of broad-based universities. We were also awarded Gold in the recent Teaching Excellence Framework. Citește mai puţin