LLM Master of Law în sistemul juridic al SUA

Generalități

Programul de descriere

Universitatea din Cincinnati College of Law este încântată să ofere un program de studiu privind sistemul juridic din SUA pentru a practica avocați și absolvenți de școală de drept care au primit educația lor juridică în afara Statelor Unite.

Programul LLM este conceput pentru a introduce avocaților instruiți internațional în sistemul juridic din SUA oferind în același timp fiecărui elev o oportunitate de a proiecta un curs de studii la UC Law care să avanseze cel mai bine agenda sa profesională. Elevii care finalizează programul sunt mai în măsură să reprezinte clienții din SUA și mai pregătiți pentru negocieri și litigii cu partidele din SUA.

Programul LLM poate fi finalizat în doar 9 luni, deși unii studenți decid să petreacă până la doi ani universitari în program.

Programul LLM

LLM studenții de grad pot fi practicieni avocați sau absolvenți de curte de drept recent, care își vor îmbunătăți abilitățile de scriere în limba engleză, vor dezvolta o înțelegere aprofundată a procesului juridic din SUA și se vor concentra asupra domeniilor de drept care le interesează cel mai mult. Elevii se vor bucura de oportunitatea de a face relații de durată cu alți avocați internaționali în programul LLM, precum și cu studenții din programul JD, pentru a colabora îndeaproape cu membrii facultății de drept din UC și pentru a se alătura unor avocați, judecători și lideri de afaceri locali.

Specializare

UC Legea LLM studenții, în general, finalizează programul într-un an universitar. Programul de studii LLM începe cu o orientare și primul curs - Introducere în drept - în august și se încheie în luna mai. Pe parcursul anului, elevii LLM sunt obligați să ia două cursuri suplimentare: sistemul juridic american și cercetarea juridică și scrierea pentru studenții LLM.

Cu sfaturile și asistența directorului programului LLM și a altei facultăți, studenții vor selecta restul cursurilor lor din oferta de cursuri oferite de școala de drept UC. Acest lucru permite elevilor de LLM să studieze împreună cu studenții noștri JD și să își concentreze studiile asupra domeniilor legii care sunt cele mai relevante pentru cariera lor. Curriculumul UC al Colegiului de Drept cuprinde următoarele domenii de studiu, numite Pathways profesionale: Afaceri și Antreprenoriat; Penal; Internaţional; Inovare, tehnologie și proprietate intelectuală; Știință, Sănătate și Mediu; De interes public; Litigii și soluționarea alternativă a litigiilor; Practici generale și mici. Oferim acum o nouă Concentrare în Dreptul Afacerilor!

Competență în limba engleză și admitere condiționată

Programul LLM implică dialog în clasă cu privire la aspecte juridice complexe și lectură substanțială a unui text legislativ sofisticat. Prin urmare, dacă limba engleză nu este limba principală a țării dvs., vi se va solicita să luați și să trimiteți un examen care să vă ateste competența în limba engleză. Solicitanții cu următoarele scoruri vor fi preferați: 1) TOEFL bazate pe internet 85, bazate pe calculator 250 sau pe suport de hârtie 600; 2) IELTS 7.0 sau 3) Completarea Centrului de limbă ELS a nivelului 112. Solicitanții cu scor TOEFL de 80 și mai sus vor fi, de asemenea, luați în considerare.

Dacă sunteți altfel calificat pentru program, dar aveți nevoie de pregătire suplimentară în limba engleză, veți fi eligibil pentru o scrisoare de admitere condiționată care vă va permite să veniți să studiați limba engleză în campusul nostru înainte de a începe programul LLM. Centrul de limbă ELS-Cincinnati este situat la Universitatea din Cincinnati și este unul dintre cele mai mari centre ELS din SUA. Admiterea condiționată este valabilă timp de doi ani.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

A great American law school in a great American city The University of Cincinnati College of Law is a rare resource. An affordable top legal education in an energetic, diverse urban environment. A sma ... Citeste mai mult

A great American law school in a great American city The University of Cincinnati College of Law is a rare resource. An affordable top legal education in an energetic, diverse urban environment. A small and supportive law school community committed to your professional success. An academic enterprise that prides itself on its world class faculty and offers experiences in our law clinics and area law offices and courthouses. Apply today! www.law.uc.edu/llm Citește mai puţin