LLM Master of Laws (DL)

Generalități

Programul de descriere

Detaliile Cursului

Dacă ați trecut Diploma de Licențiat în Drept, Cursul de Practică Juridică, Cursul Bar Profesional sau Cursul Profesional de Bar (BPTC), puteți studia acest curs de oriunde din lume pentru a obține un masterat prin scrierea unei disertații pe o anumită domeniul dreptului.

Sunt oferite cursuri de formare în metodele de cercetare și veți fi în contact regulat cu supervizorul disertației. Dacă aspiră la o lege de predare a carierei sau dacă doriți să lucrați într-un domeniu de drept sau de afaceri specializat, acest curs vă va ajuta să obțineți expertiza relevantă.

Oferim supervizarea disertațiilor într-o gamă largă de subiecte juridice, inclusiv drept comercial, drept internațional, justiție penală, dreptul muncii, egalitate și lege privind discriminarea, dreptul UE, drepturile omului, proprietatea intelectuală, practica profesională și etica profesională. Dacă sunteți interesat de o altă zonă, vom fi bucuroși să discutăm împreună cu dvs. mai departe.

Modificări ale educației și formării juridice

Educația și formarea în domeniul juridic sunt în prezent în curs de revizuire detaliată de către autoritățile de reglementare profesionale din sectorul juridic. Revizuirea va examina rutele deschise în prezent și calificările necesare pentru a deveni solicitant sau avocat și include o reflecție asupra modificărilor și eliminării rutelor existente, precum și posibilitatea de a stabili noi.

În prezent, studenții pot completa o diplomă de drept calificat, Legea privind diploma de licență (GDL) și apoi Cursul de perfecționare profesională a baroului (BPTC) pentru a deveni barrister, această rută rămânând neschimbată până în vara anului 2017 cel mai devreme. Traseul unui grad de drept calificat sau GDL și apoi Cursul de practică juridică pentru a se califica drept avocat va rămâne în vigoare până în vara anului 2019.

Autoritatea pentru reglementarea solicitanților (SRA) și Consiliul de standarde pentru baruri (BSB) își vor anunța concluziile la sfârșitul anului 2016, iar deciziile lor vor afecta apoi rutele disponibile pentru calificarea ca avocat sau barrister.

Beneficiile cursului

Veți fi învățați de personal cu experiență academică și experiență vastă în domeniu. Veți avea acces la Biblioteca noastră 24 de ore din 24 în fiecare zi a anului, astfel încât să puteți potrivi studiile în jurul angajamentelor existente.

Cerințe de intrare

Există trei căi de acces la acest curs, solicitanții trebuie să îndeplinească unul dintre următoarele criterii de înscriere:

  • O diplomă postuniversitară într-un subiect juridic (GDL, LPC, BVC sau BPTC)
  • Au obținut o calificare ca avocat în Anglia și Țara Galilor
  • Au obținut o calificare ca avocat calificat într-o jurisdicție recunoscută de Autoritatea de reglementare a solicitanților

Toate aplicațiile ar trebui să fie susținute de o referință, fie academică, fie profesională.

Toate cererile ar trebui să fie însoțite de un formular de propunere de disertație completat.

Toți candidații trebuie să îndeplinească cerințele noastre de limba engleză în limba engleză.

IELTS 6.5, fără abilități sub 6.0, sau o calificare echivalentă. Universitatea oferă un sprijin excelent pentru orice solicitant care poate fi obligat să efectueze cursuri suplimentare de limbă engleză.

APLICANȚI MATURE

Universitatea noastră salută cererile de la solicitanții maturi care demonstrează potențialul academic. De obicei, avem nevoie de unele dovezi ale studiilor academice recente, de exemplu, finalizarea unui curs de acces, cu toate acestea, experiența relevantă de lucru poate fi, de asemenea, luată în considerare. Vă rugăm să rețineți că pentru unele dintre cursurile noastre profesionale toți candidații vor trebui să îndeplinească criteriile de intrare specificate și în aceste cazuri experiența de lucru nu poate fi luată în considerare în loc.

Dacă doriți să aplicați prin acest traseu, trebuie să vă referiți la politica noastră de recunoaștere universitară a studiilor anterioare.

Vă rugăm să rețineți că toți solicitanții de la Universitatea noastre sunt obligați să îndeplinească cerința noastră standard de limba engleză de GCSE gradul C sau echivalent, variațiile de acest lucru vor fi enumerate pe cerințele individuale de intrare curs.

Perspective de locuri de muncă

Acest curs vă va îmbunătăți perspectivele de angajare într-o lume juridică competitivă. Vă va oferi experiența necesară pentru a vă deplasa în domenii specializate, cum ar fi dreptul muncii sau dreptul internațional. Multe firme de avocatură și camere de avocatură recunosc LLM ca formare avansată și vor favoriza candidații cu această calificare. Dacă aspirați să lucrați în învățământul juridic, un LLM este adesea necesar să fie luat în considerare pentru o funcție de lector.

  • Solicitantul stagiar
  • Avocat
  • Operatorul de reclamații
  • Lector universitar

Cariere Sfaturi

Echipa noastră dedicată Locuri de muncă și Cariere vă oferă sfaturi de specialitate și o serie de resurse pentru a vă ajuta să alegeți și să câștigați locuri de muncă. Indiferent dacă vă aflați în primul sau ultimul an, puteți vorbi cu membrii personalului din cadrul Biroului nostru de carieră, care vă pot oferi sfaturi și puteți scrie un CV în căutarea unui loc de muncă.

Module și învățare

Module de bază

  • Disertație

Taxe și finanțare

Marea Britanie și UE

Taxa de școlarizare pentru anul pentru studenți este de 3000 de lire sterline. Suma pe care o veți plăti poate crește în fiecare an pentru a ține cont de efectele inflației.

Internaţional

Taxa de școlarizare pentru anul pentru studenți este de 3000 de lire sterline. Suma pe care o veți plăti este stabilită la acest nivel pentru fiecare an al cursului.

Facilităţi

Portland

Leeds Law School este situat în Portland, aproape de cartierul legal al orașului. Elevii noștri își pot perfecționa experiența juridică în facilitățile construite în scopuri, inclusiv în sala de judecată proprie.

Mediul virtual de învățare

VLE vă oferă acces la materiale de curs, cum ar fi videoclipuri, e-cărți și alte documente. De asemenea, îl utilizați pentru a vă trimite sarcinile și pentru a primi feedback.

Biblioteca și resursele online

Biblioteca noastră este deschisă 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, în fiecare zi a anului, oferindu-vă acces la cărți și jurnale specializate, spații de învățământ, computere, facilități multimedia și închiriere de echipamente media. Zeci de mii de resurse digitale ale Bibliotecii noastre, inclusiv ebooks, ejournals și baze de date, pot fi accesate online într-un moment și în locul potrivit pentru dumneavoastră.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Citește mai puţin
Leeds , Marea Britanie online + 1 Mai mult Mai Puțin