LLM online, drept comercial internațional - Universitatea din Salford (Marea Britanie)

Generalități

4 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

3 motive bune pentru a studia dreptul comercial internațional la Salford

  • Oferă mare prestigiu De Master în Drept calificare
  • Dă dreptul absolvenților posibilitatea de a lua module predate la discipline avansate de drept comercial internațional
  • Aflați într-un mediu internațional, orientat, cu acces la o rețea globală de ca-minded profesioniști

DURATA

Minim 12 luni, maxim trei ani

Curs Rezumat

Acest curs oferă dreptul absolvenților posibilitatea de învățare avansată în domenii-cheie ale dreptului comercial internațional, inclusiv: Vânzare internațională de mărfuri, Dreptul internațional Proprietate Intelectuală, Drept Internațional Corporate și Guvernare avansată dreptul contractual și negociere.

Livrarea este concentrată pe o prejudecată de afaceri în funcție de context, iar studenții beneficiază de perspectivele de rețele și ocuparea forței de muncă oferite de o scoala de afaceri mare și dinamic.

În etapa finală a studiului (prin intermediul proiectului Business Innovation), elevii vor fi în măsură să aleagă dacă să urmeze o disertație de cercetare tradițională sau un raport de proiect bazat pe muncă, pe baza de muncă sau de o experiență de plasare.

metoda de livrare

Amestecate de învățare online, mai ales prin intermediul OnlineCampus (un mediu interactiv de învățare on-line), cu discuții intense de clasă și colaborare, plus o rezidenta obligatoriu de o săptămână. Rezidența va avea loc în Salford sau Zürich, Elveția.

Recunoașterea la nivel mondial

Toata Universitatea din Salford M.Sc. grade de program oferit on-line sunt recunoscute la nivel mondial.

Cerințele de admitere

În mod normal, un minim de 2: 2 onoruri grad sau echivalent.

O gamă largă de calificări profesionale, sunt acceptate, de asemenea, fie în îndeplinirea parțială sau totală a cerințelor de intrare.

Noi bun venit cereri din partea studenților care nu pot avea criterii formale / traditionale de intrare, dar care au o experiență relevantă sau capacitatea de a urmări cu succes cursul.

Obțineți mai multe informații despre LL.M Online în Dreptul Comercial Internațional!

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Citeste mai mult

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Citește mai puţin
Zurich , Elveția Online , York , Salford , Marea Britanie online , Orașul Carlisle + 5 Mai mult Mai Puțin