LLM Practica juridică (Solicitorii)

Generalități

7 locații disponibile

Programul de descriere

Practica juridică LLM încorporează Cursul de Practică Juridic practicat de BPP University Law, care vă oferă pregătirea esențială necesară pentru a deveni un avocat calificat. În plus, puteți selecta dintr-o serie de module concepute pentru a vă ajuta să obțineți cunoștințe suplimentare și să dezvoltați noi abilități extrem de căutate de profesie pentru a vă îmbunătăți capacitatea de angajare.

LLM Legal Practice se califică pentru un împrumut postuniversitar de până la £ 10,280 de la Student Loans Company.

Practica noastră juridică LLM vă va dota cu mai mult decât cunoștințe și abilități juridice - ne concentrăm asupra competențelor profesionale de care au nevoie toți angajații.

Este puntea ta între lumea academică și viața profesională într-o firmă de avocatură, oferindu-ți cunoștințele juridice necesare, abilitățile și înțelegerea comercială pentru a avansa pe piața de astăzi. Alegerea să studiezi practica juridică LLM cu BPP University Drept a BPP University , vei avea cel mai bun început posibil în cariera ta juridică.

Practica noastră juridică în LLM încorporează LPC de la BPP University Law. Nu este o coincidență faptul că LPC-ul nostru este prima alegere a mai multor firme de avocatură de conducere, care își trimit exclusiv solicitanții de cursanți să studieze cu noi. Suntem selectați de aceste firme peste celelalte școli de drept din cauza relevanței profesionale a educației noastre și a standardului înalt de înaltă calitate al învățăturilor, facilităților și materialelor noastre.

Alegerea să studiezi cu dvs. LLM Legal Practice, vei avea cel mai bun început posibil în cariera ta juridică:

 • Un program inovator și provocator, conceput pentru a dezvolta abilitățile și atributele cheie cerute de profesia de avocat
 • Sunt disponibile burse și opțiuni de finanțare, inclusiv finanțarea împrumuturilor postuniversitare de către Student Loans
 • Studiu flexibil pentru a vă potrivi programului: cu normă întreagă sau cu jumătate de normă disponibil în șapte locații din centrul orașului
 • Aflați de la solicitanții calificați, avocații și judecătorii care vă pot ajuta să vă dezvoltați cariera juridică - mulți dintre tutori noștri încă practică și au
  legături cu camerele, firmele de avocatură și echipele interne de la toate nivelurile
 • Profitați de legăturile noastre puternice cu profesia de avocat prin intermediul programului nostru anual de evenimente de networking și mentoring în carieră
 • Implicați-vă în activitatea juridică practică cu Centrul Pro Bono premiat
 • Adăugați valoare și concentrați-vă pe practica juridică LLM prin participarea la ateliere gratuite suplimentare, desfășurate în colaborare cu firmele de avocați de conducere, pentru a vă asigura că sunteți pregătiți de practici, culminând cu săptămâna noastră de succes dedicată angajării

Practica juridică LLM (Solicitors) este acordată de BPP University și este autorizată de Autoritatea de reglementare a solicitanților (SRA).

Pentru a aplica pentru practica juridică LLM (Solicitorii):

 • Aplicațiile cu timp permanent trebuie să fie făcute online prin intermediul Comitetului Central pentru Aplicații (CAB)
 • Aplicațiile cu frecvență redusă trebuie să fie trimise direct la BPP University

Pregătiți-vă pentru practică

Practica juridică LLM integrează LPC de la BPP University School Leadership cu competențele profesionale pe care stagiarii trebuie să le obțină în lumea modernă a dreptului. Creat în colaborare cu firme de avocatură și academicieni legali, practica juridică LLM este riguroasă, stimulatoare și orientată spre practică.

Cu privire la practica juridică LLM, învățați prin a face, aplicând legea simulării studiilor de caz realiste. Pentru a vă asigura că profitați la maximum de LLM Legal Practice, predăm în grupuri mici livrate de către tutori cu experiență care sunt avocați calificați. Noi credem în oferirea unui nivel înalt de interacțiune tutore-student și, pe tot parcursul studiilor, veți avea sprijinul unui tutore dedicat personal și vă puteți înscrie pentru mentoring unu-la-unu.

A ieși în evidență

LLM Legal Practice vă oferă posibilitatea de a dezvolta abilitățile avansate, cunoașterea comercială și cunoștințele de specialitate pe care firmele le solicită. Veți studia toate domeniile principale ale LPC standard și puteți alege dintr-o gamă largă de electives în funcție de tipul de lege în care doriți să vă specializați. De asemenea, veți alege unul dintre cele trei module adaptate Practice Ready: Negocierea și analiza cazurilor; Studii juridice clinice; sau Managementul afacerilor

În plus, studiind modulul obligatoriu de revizuire a legii și reformă, veți efectua cercetări inițiale într-o zonă a legii care are nevoie de reformă și să învețe să vadă că legea funcționează din perspectiva unui utilizator, mai degrabă decât unul academic.

Îmbunătățiți capacitatea de angajare

Din momentul în care vă acceptați locul, veți avea acces la serviciul nostru de carieră, care oferă:

 • Revizuiri de aplicații pentru perioade recunoscute de formare sau plasări în firme de avocatură, companii și sectorul non-profit
 • Sprijin cu firme de cercetare
 • Sfaturi privind CV-urile și scrisorile de însoțire
 • Ajutați-vă să vă pregătiți pentru interviuri și sfaturi pentru centrul de evaluare
 • Mock interviuri
 • Sfaturi privind carierele alternative

Nu vei lăsa niciodată o sesiune de consiliere cu mâna goală. Împreună, vom elabora un plan de acțiune în carieră care să detalieze pașii pe care trebuie să îi faceți pentru a vă atinge obiectivele de carieră.

Veți fi, de asemenea, alocat un tutore care vă poate sfătui înainte de începerea cursului. Experiența profesională a acestora poate beneficia dacă doriți să vă aplicați pentru perioada de formare recunoscută înainte de începerea programului LLM Legal Practice.

De asemenea, vă oferim săptămâna noastră dedicată ocupării forței de muncă, care este o mare oportunitate pentru dvs. de a vă dezvolta abilitățile profesionale și de a vă îmbunătăți marca personală pentru a vă pregăti pentru cariera dvs. juridică. Toți studenții LLM Legal Practice vor fi programați să participe la trei ateliere obligatorii care oferă sfaturi esențiale despre cum să se ocupe de prima săptămână într-o firmă de avocatură și să vă dezvoltați conștiința comercială.

În plus, veți avea ocazia să participați la o gamă largă de ateliere opționale concepute și livrate împreună cu firme de avocați de vârf.

Opțiuni flexibile pentru a se potrivi cu stilul tău de viață

Puteți alege să studiați cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă. Dacă studiați cu normă întreagă, veți finaliza în mod normal LLM Legal Practice în 12 luni, dar există o opțiune de finalizare în 9 luni. Dacă studiați cu fracțiune de normă, în mod normal, veți finaliza practica juridică LLM în 24 de luni, dar există o opțiune de finalizare în 21 de luni. Termenul provizoriu datează documentele pentru modul de lucru cu normă întreagă și cu normă întreagă oferind mai multe detalii privind structura programului și datele anticipate de finalizare. Toate centrele noastre oferă în septembrie un program cu normă întreagă și cu jumătate de normă. De asemenea, puteți studia cu normă întreagă din ianuarie în Londra, Leeds și Manchester.

Programele noastre full-time și part-time sunt concepute să se potrivească stilului dvs. de viață. În funcție de centrul pe care îl alegeți și de data de începere, puteți selecta din diferite moduri și opțiuni de orar.

La unele centre programul nostru de zi cu zi vă permite să studieze peste două, trei sau patru zile pe săptămână și programul nostru part-time este conceput pentru a se potrivi în jurul valorii de alte angajamente, cum ar fi locul de muncă și de familie, cu opțiuni de zi, seara, weekend și toate prelegeri livrate online pentru flexibilitate maximă.

Rețineți că orarele sunt în funcție de disponibilitate și variază între centru și mod.

Sesiuni de grupuri mici (SGS) - începeți practica profesională

Majoritatea predărilor dvs. pentru domeniile de bază (Dreptul și practica în afaceri, dreptul de proprietate și practici și litigii), abilitățile și alte module core și modulele Vocational Elective vor fi incluse în SGS (care sunt de obicei 2 ore) propriul studiu privat independent. SGS implică o gamă largă de tehnici diferite de învățare și predare, care combină munca individuală și de echipă și implică:

 • prezentări

 • Auziti audiente

 • negocierile

 • Exerciții de redactare

 • De rezolvare a problemelor

Tutoriale online

Majoritatea învățăturilor dvs. pentru modulul Ready Practice și modulul Revista de Drept și Reformă vor fi realizate prin intermediul tutorialelor online sau al cursurilor sincronizate (live) sau asincrone (înregistrate), completate de studiul dvs. privat independent. Tutorii dvs. vor fi, de asemenea, acolo pentru a oferi consiliere și îndrumare constructivă în timp ce vă îngrijiți și dezvoltați gândirea critică și încrederea în sine atunci când faceți aceste module.

Studiu privat independent

Vi se va solicita să efectuați un studiu privat independent pentru toate modulele privind practica juridică LLM. De la începutul practicii juridice LLM, vă vom sprijini în cultivarea capacității de a studia în mod autonom și de a reflecta asupra domeniilor de învățare și / sau practici pentru a vă îmbunătăți performanța în timp.

Portofolii de clienți

Veți fi învățați domeniile dvs. de practică de bază în contextul a trei clienți speciali. Luând în considerare în acest fel trei întreprinderi ale clienților, veți aprecia modul în care acestea își desfășoară activitatea în ansamblul lor și modul în care deciziile luate în contextul unei tranzacții de proprietate sau de afaceri ar putea avea un impact asupra litigiilor în derulare. Folosirea portofoliilor de clienți ilustrează, de asemenea, modul în care clienții sunt adesea reprezentați de diferite departamente din cadrul unei firme, care replică în mod repetat viața reală.

Atunci când selectați modulele Vocational Elective și Modulul Ready Practice, veți acționa pentru o gamă largă de clienți, reflectând diversitatea experienței în practică. Acest lucru va continua să dezvolte nu numai experiența dvs. juridică, ci și conștiința dvs. comercială.

Materiale de studiu

Pentru majoritatea modulelor pe care le veți studia în cadrul LLM Legal Practice, veți primi un pachet de materiale (hard copy) înainte de a începe studiile. Aceasta va conține în general:

 • Modulul conturului

 • Înștiințările capitolului

 • Descrieri SGS

 • Materialele dvs. admise pentru evaluarea modulelor (dacă este cazul)

Fiecare material al capitolului este însoțit de o prelegere înregistrată (asincronă) online. Prelegerile durează de obicei 1 oră.

Materialele pentru clasă sunt elaborate de tutori care au lucrat în practică ca avocați calificați. Acest lucru asigură că activitățile practice desfășurate în SGS-uri, tutoriale sau studii independente sunt toate în contextul unor studii de caz realiste care te pregătesc cu atenție pentru a lucra în practică.

Materiale de învățare online

Toți studenții noștri cu normă întreagă și cu frecvență redusă au acces la cursuri online de înaltă calitate, într-o varietate de formate, pentru a vă putea viziona ori de câte ori doriți atât pregătirea, cât și revizuirea. O versiune a fiecărui SGS este disponibilă online și tutorialele online sincronizate sunt, de asemenea, înregistrate și puse la dispoziție online, astfel încât să puteți consolida și revizui ori de câte ori și oriunde ați alege.

Caracterul și adecvarea

Sunteți obligat să dezvăluiți probleme legate de caracter și de adecvare înainte de a începe perioada de pregătire recunoscută și din nou cu privire la admiterea în calitate de solicitant de către Autoritatea de reglementare a avocaților. Dacă sunteți îngrijorat că aveți o problemă de caracter și de adecvare, trebuie să urmați procedura de evaluare timpurie, deoarece formarea nu poate începe până când evaluarea nu a avut loc.


Vizită la Școala de Drept a BPP University/>

Dacă sunteți interesat să aplicați la BPP University Drept a BPP University pentru a studia GDL, puteți să ne vizitați participând la una dintre serile noastre deschise sau solicitând un tur de construcție și un tutore unu-la-unu la centrul preferat.

Taxe

Septembrie 2018 începe, full-time și part-time programe:

 • Birmingham: 12.740 de lire sterline
 • Bristol: 12.740 de lire sterline
 • Cambridge: 12.740 de lire sterline
 • Leeds: 11 930 de lire sterline
 • Liverpool: 11 930 £
 • Londra Holborn: 16.200 de lire
 • Manchester: £ 11,930
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspi ... Citeste mai mult

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspire and challenge tomorrow's business and professional people in a supportive learning environment. Citește mai puţin
Manchester , Londra , Abingdon , Birmingham , Bristol , Cambridge , Leeds , Liverpool + 7 Mai mult Mai Puțin