Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Acest curs este conceput pentru a vă prezenta teoria și practica reglementării afacerilor internaționale în contextul globalizării.

Cursul este predat printr-o combinație de cursuri, tutoriale, seminarii, sesiuni de grupuri mici, experiență practică și ateliere de lucru. Predăm două module în fiecare săptămână, timp de patru ore de predare. În plus, studenții vor completa o disertație de 15.000 de cuvinte, care va fi susținută de un modul de metodologie de cercetare.

De ce să alegi acest curs?

Londra este centrul bancar global, al finanțelor și al comerțului, astfel încât veți fi în măsură să profitați de apropierea de marile corporații atunci când studiați la UWL .

Cursul LLM International Business și Drept Comercial este destinat studenților care doresc să lucreze ca experți juridici în domeniul corporațiilor multinaționale.

Cursul acoperă legile privind structura afacerilor, procesele corporatiste, impozitarea, proprietatea intelectuală, soluționarea litigiilor și aspectele juridice ale finanțelor internaționale, astfel încât veți fi înzestrați cu abilitățile și cunoștințele solicitate în sectorul bancar și financiar.

Studenții de drept la UWL au acces la o sală de ședințe la fața locului, care include tehnologia de ultimă oră, inclusiv laptopurile și echipamentele video pentru judecători / avocați, fiind ideală pentru competițiile de student.

UWL are legături excelente cu marile corporații pentru a vă ajuta să vă ocupați de disertație și să vă dezvoltați perspectivele de carieră.

Ghidul Universității Guardian 2012 ne-a clasat pe locul nostru drept cea mai bună școală de drept din Londra.

Informații despre tutori

Acest curs este condus de către Școala de Drept și Criminologie pentru a vă oferi atât învățământul de înaltă calitate, cât și atenția personală de care aveți nevoie pentru a profita la maximum de învățământul dvs. universitar.

Personalul didactic al Școlii de Drept și Criminologie include:

Lectorul Matteo Zambelli, care este partener în practica financiară corporativă a firmei de avocatură Zambelli Tassetto, Studio Legale. Domeniile sale de competență includ reglementări privind valorile mobiliare, legislația bancară internațională, aspectele juridice ale finanțelor internaționale și arbitrajul internațional.

Lector în drept Michael Derks .

Dezvoltarea carierei și a studiului

Scopul nostru este de a produce absolvenți care au perspective de angajare cu corporații multinaționale deoarece înțeleg reglementările și constrângerile legale ale afacerilor internaționale, precum și lumea financiară a agențiilor comerciale internaționale și a corporațiilor multinaționale.

Puteți căuta oportunități de angajare în carieră cu firme de investiții, drept, consultanță și contabilitate, în special cele care se concentrează pe practica internațională. Practica profesioniștii din domeniul dreptului și profesioniștii din domeniul resurselor umane pot să-și folosească calificarea și abilitățile și cunoștințele pe care le-au câștigat pe curs pentru a progresa în domeniul ales.

La finalizarea cu succes a acestui curs, puteți alege să continuați studiile și să progresați la un doctorat.

Detalii curs

Acest curs se concentrează asupra dreptului internațional al afacerilor dintr-o perspectivă globală, identificând principalele caracteristici ale activității de afaceri într-un mediu internațional, principalele surse de reglementare, conceptele-cheie ale contractului și dreptul societăților comerciale.

Veți fi, de asemenea, prezentați soluționarea litigiilor de afaceri și explorați conceptele de responsabilitate socială corporativă și, în special, să faceți afaceri în țările în curs de dezvoltare. Cursul se referă, de asemenea, la alte jurisdicții de drept comun și de drept civil și oferă studenților o abordare critică comparativă a dreptului comercial internațional.

module

  • Legea comercială internațională
  • Aspecte juridice ale finanțelor internaționale
  • Legi privind structurile de afaceri internaționale
  • Arbitrajul și medierea comercială internațională
  • Metodologia de cercetare
  • Disertație.

Aspecte juridice ale finanțelor internaționale
Modulul studiază finanțarea internațională din perspectiva legislației engleze și în contextul problemelor practice și teoretice care apar. Acoperind principalele metode de finanțare internațională, cum ar fi împrumuturile sindicale, împrumuturile, instrumentele financiare derivate și, de asemenea, atingând alte jurisdicții precum SUA, Orientul Mijlociu, Asia și Africa, acest modul vă oferă o abordare comparativă a legii finanțelor internaționale.


Legea comercială internațională
Acest modul examinează aspectele practice și teoretice în tranzacțiile private internaționale. Modulul se concentrează în mare măsură pe vânzarea și finanțarea comercială tradițională a unor astfel de tranzacții, dar include și principiile dreptului proprietății intelectuale, cunoașterea cărora este esențială în contextul afacerilor internaționale moderne.


Legi privind structurile de afaceri internaționale
Acest modul examinează aspectele practice și teoretice implicate în organizațiile de afaceri care se ocupă de jurisdicții.


Arbitrajul și medierea comercială internațională
Acest modul vă oferă o prezentare detaliată a teoriei și practicii arbitrajului comercial și a medierii internaționale, precum și a altor forme de soluționare alternativă a litigiilor.


Metodologia de cercetare
Acest modul oferă o bază temeinică pentru metodele de cercetare la nivel de master. Ea abordează domeniile de conținut esențiale pentru cercetarea într-un context juridic și vă susține să obțineți niveluri adecvate de competență în aceste domenii, precum și să vă lărgiți cunoștințele despre instrumentele de cercetare.


Disertație
Teza de doctorat vă oferă posibilitatea de a demonstra măiestria unei anumite discipline, completând o piesă extinsă de cercetare auto-gestionată. Disertația dvs. vă va dezvolta și testa capacitatea de a conceptualiza, evalua și evalua în mod critic un subiect semnificativ referitor la problemele juridice din domeniul bancar și financiar internațional.

Cerințe de intrare

O diplomă de licență bună sau o calificare profesională echivalentă cu un conținut corespunzător de lege.

Elevii cu o experiență de muncă comercială legală sau relevantă de trei ani vor fi, de asemenea, considerați supuși interviurilor.

Solicitanții cu o vastă experiență de muncă vor fi luați în considerare de la caz la caz.

Studenții internaționali trebuie să îndeplinească cerința noastră de limbă engleză la IELTS 6.5 sau mai mult și un minim de 5.5 pentru fiecare dintre cele 4 componente individuale (lectură, scriere, vorbire și ascultare).

În unele țări unde predarea este în limba engleză, este posibil să acceptăm calificările locale.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la UWL University of West London »

Ultima actualizare November 5, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 9, 2019
Duration
1 an
La zi
Price
13,000 GBP
Studenti internationali. Studenți UE / Marea Britanie: 7 800 de lire sterline. Taxele de 2019 se pot schimba în funcție de politica și reglementările guvernamentale.
După locații
După dată
Start Date
Sept. 9, 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 9, 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date