LAWSTUDIES.RO

Programe LLM de Top in Tirana Albania 2019

LLM sau Master of Laws oferă o introducere la noi domenii de interes pentru ei, precum și posibilitatea de a se specializa în continuare în domeniile lor actuale de practică și se limitează de obicei la cei care au obținut statutul de onoare în studiile lor juridice anterioare.

Cei care au un grad profesional în drept poate exercita un grad academic avansat la Masters de lege, care este scurtat ca LLM. Pentru a face cursul, trebuie să aveți o primă diplomă în drept, precum și o experiență vastă domeniu. Acesta este oferit într-o serie de țări din întreaga lume.

Învățământul superior în albaneză oferite de 13 universități publice. Cel mai recent este la Universitatea din Durres, care a fost deschis în septembrie 2006. Universitatea de Sport din Tirana (Universiteti i Sporteve i Tiranës) anterior Academia de Educație Fizică și Sport, din 2010. Universitatea de Arte dată la un moment Academia de Arte Frumoase (Akademia e Arteve) din 2011. În plus, există 46 de universități particulare și de facultăți care operează în Albania. Toate universitățile au mai multe facultăți. Așa-numita "școli non-universitare " da programe de învățământ superior de doi ani.

Turistii găsi, de obicei, Tirana un oraș interesant și fermecător, cu o viață de noapte plină de viață. Limba engleză este castiga rapid de abur ca a doua limbă în Tirana cu tinerii, dar mulți dintre locuitorii mai în vârstă vorbește și în italiană.

Caută Studii de Drept in Tirana în Albania 2019

rezultate găsite Filter

Master în drept internațional și comercial (llm)

University of New York - Tirana (UNYT)
Campus La zi Part time 14 - 30 luni Septembrie 2019 Albania Tirana + 1 mai mult

Acest program se axează pe legea și cadrul juridic care reglementează comunitatea internațională, precum și pe problemele juridice majore care înconjoară piețele globale.