LAWSTUDIES.RO

Compară Programe LLM de Top în America de Nord 2019

Absolvenți Facultatea de Drept și avocații se aplică de obicei un master să câștige experiență într-un domeniu specializat de drept, precum dreptul fiscal sau dreptul internațional, sau pentru a trece de la o zona de practica in alta.

Cei care au un grad profesional în drept poate exercita un grad academic avansat la Masters de lege, care este scurtat ca LLM. Pentru a face cursul, trebuie să aveți o primă diplomă în drept, precum și o experiență vastă domeniu. Acesta este oferit într-o serie de țări din întreaga lume.

Spanning 23 de țări, America de Nord este continent umplut cu posibilitatea de învățământ. Studenții au posibilitatea de a învăța mai multe limbi și de a dezvolta o înțelegere a diferitelor culturi foarte mult.

Solicită Informații Studii de Drept în America de Nord 2019

rezultate găsite Filter

Llm (comandant de legi)

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Campus Online La zi Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii New York Grecia Athens România Bucharest Regatul Unit London Egipt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauriţius Port Louis Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Iordania Irbid Cipru Cyprus Online + 25 mai mult

Cursul LLM al Universității din Țara Galilor de Sud vă oferă o abordare flexibilă a studiilor postuniversitare, în cadrul cărora puteți personaliza programul de masterat pentru a vă adapta nevoilor specifice și aspirațiilor de carieră. Puteți explora o gamă largă de subiecte juridice, inclusiv dreptul comercial, dreptul comercial internațional, dreptul concurenței, dreptul muncii și dreptul de proprietate intelectuală.

LL.M. grad

William & Mary Law School
Campus La zi 2 - 3 semestre August 2019 Statele Unite ale Americii Williamsburg

Inovația noastră LL.M. Programul este conceput pentru studenții străini și pentru avocații care doresc să concureze într-o lume juridică din ce în ce mai globalizată. Începând cu anul 1989, primim studenți din întreaga lume.

Programul Licențiat în Drept Bancar și Financiar

Boston University School of Law
Campus La zi Part time 2 - 8 semestre Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Boston + 1 mai mult

Programul de Licențiat în Drept Bancar și Financiar este cel mai vechi program de LLM de acest gen din Statele Unite.

LLM Legea impozitelor

SMU Dedman School of Law
Campus La zi Part time 36 - 60 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Dallas + 1 mai mult

Programul de masterat în impozitare (LLM Tax Law), pentru studenții cu normă întreagă sau cu normă redusă, este un program cuprinzător, avansat, destinat avocaților care intenționează să se specializeze în practica fiscală. Acesta se concentrează nu numai pe stăpânirea tehnică a legilor fiscale, ci și pe aspectele mai largi ale politicii fiscale și fiscale. Cele mai multe dintre cursurile din curriculum oferă instruire la nivelul sondajului la disciplinele care nu sunt de obicei abordate în cursurile de impozitare la nivelul JD.

Master of Laws (LLM)

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Honolulu

Programul LLM (Master of Laws) de la Universitatea din Hawaii este un curs de un an de studiu al sistemului juridic din SUA.

Master of Laws (LLM)

Indiana University Maurer School of Law
Campus La zi 2 semestre August 2019 Statele Unite ale Americii Bloomington

LL.M. Programul este conceput pentru studenții internaționali cu o diplomă în drept. Programul necesită cel puțin două semestre de studiu cu normă întreagă în ședere. În plus față de LLM tradiționale, opțiunile de diplomă includ un LLM cu teză, pentru studenții interesați de scrisul academic și un număr de specializări LLM, pentru studenții interesați de un domeniu specific de drept.

Programul Fiscal Programat

University of California, Irvine - School of Law
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Irvine

Programul de impozitare absolventă de la Universitatea din California, Irvine School of Law oferă un curriculum inovativ care insuflă studenților atât adâncimea doctrinară cât și abilitățile practice necesare pentru a practica dreptul fiscal la cele mai înalte niveluri, în Statele Unite sau în străinătate.

Master of Laws (LLM) Diplomă

University of Southern California USC Gould School of Law
Campus La zi 1 an August 2020 Statele Unite ale Americii South Los Angeles

Pentru persoanele cu o diplomă în drept din afara SUA, obțineți o înțelegere fundamentală a dreptului american cu LLM-ul nostru de 1 an (Master of Laws). Elevii pot completa o specializare certificat și să ia cursuri pentru a se pregăti pentru New York, California, sau District of Columbia (Washington, DC) examen bar.

Master of Laws (LLM) - Litigii civile și specializare în advocacy

Loyola Law School
Campus La zi 1 an August 2019 Statele Unite ale Americii Los Angeles

Loyola Law School este clasată pe locul 9 în Advocacy Trial de către US News

LL.M. în dreptul american

Brooklyn Law School
Campus La zi Part time 1 - 2 ani August 2019 Statele Unite ale Americii New York + 1 mai mult

Trăiți și învățați în Brooklyn, centrul internațional de dezvoltare a culturii și inovării. Brooklyn Law School este situată la doar câteva minute de Wall Street, epicentrul financiar internațional și Silicon Alley, hub-ul pentru start-up-uri tech. Puneți-vă într-un mediu de învățare din lumea reală unde LL.M. elevii cresc atât profesional cât și personal.

LL.M. Degree Program

Mitchell Hamline School of Law
Campus La zi 2 semestre Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Saint Paul

Master of Laws în admitere (LLM)

Emory Law
Campus La zi Part time 9 - 48 luni Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii Atlanta + 1 mai mult

Universitatea de Științe a Universității Emory oferă o abordare practică și disciplinată a studiului legii care angajează studenții în rolurile pe care legea le joacă în comunitatea noastră, în societate și în lume. Centrul nostru orientat spre studenți, programele inovatoare și angajamentul față de burse pregătesc absolvenții pentru a avea un impact imediat și durabil.

LL.M. Specializări pentru practicienii juridici internaționali (concentrarea pe tehnologia și problemele de proprietate intelectuală globală)

Southwestern Law School
Campus La zi Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Los Angeles

Southwestern Law School invită anchete din partea firmelor de avocatură străine și a practicanților internaționali individuali în domeniul tehnologiei, divertismentului și proprietății intelectuale, pentru propuneri de formare specializate care conduc la acordarea premiului LL.M.

Master of Law

Penn State Dickinson Law
Campus La zi 1 an Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii Carlisle

LL.M. Programul de la Pick State Dickinson Law oferă studenților și avocaților instruiți în afara SUA o înțelegere la nivel înalt a sistemului juridic american. Cursurile de bază ale programului vă prezintă metodologiile noastre analitice unice. Elevii pot apoi să aleagă cursuri din curriculum-ul nostru "Avocat ca ..." împărțit pe domenii specializate de studiu și să creeze piste personalizate bazate pe domenii de interes.

LLM în practica comercială transnațională

University of the Pacific
Campus La zi August 2019 Statele Unite ale Americii Sacramento

LLM în practica comercială transnațională pregătește avocații să practice în domeniul dreptului internațional al afacerilor. Gradul pregătește în continuare avocații pentru o carieră în economia globală.