LAWSTUDIES.RO

Vezi toate cele Programe LLM Cea Mai Bună în Barbados 2019

LLM sau Master of Laws oferă o introducere la noi domenii de interes pentru ei, precum și posibilitatea de a se specializa în continuare în domeniile lor actuale de practică și se limitează de obicei la cei care au obținut statutul de onoare în studiile lor juridice anterioare.

Un LLM este un program de studii postuniversitare pentru studenții facultăților de drept care doresc pregătire avansată și cunoștințe într-o anumită zonă. domeniile de specializare pot include dreptul comercial, financiar, legislația privind drepturile omului, dreptul fiscal și dreptul internațional de afaceri.

Britanic a ajutat tara sa se dezvolte sistemul de educație prin dezvoltarea unei educații trei faze. Învățământului universitar este de cel mai înalt nivel de educație o persoană poate urmări în această țară. Universitatea din Indiile de Vest are standarde educaționale ridicate. Acest lucru atrage cursanți din diferite țări, cum ar fi Canada, SUA și Marea Britanie

Solicită Informații Studii de Drept de Top în Barbados 2019

rezultate găsite Filter

LLM în drept economic internațional (LL.M.)

Leuphana University of Luneburg
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Regatul Unit Glasgow Germania Lüneburg Barbados Bridgetown + 4 mai mult

Programul de studiu de doi ani LLM oferă un studiu aprofundat al dreptului economic internațional cu dublă diplomă de la Universitatea Leuphana din Lüneburg din Germania și de la Universitatea din Glasgow din Scoția sau de la Universitatea din West Indies din Barbados.