Filter
Masterat de Drept
Belarus Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate cele Programe LLM de Top în Belarus 2019

Un LLM sau un Masterat în Drept reprezintă un studiu academic adesea căutat în rândul studenților care au o diplomă de studii universitare și care doresc să se educe mai în detaliu într-un domeniu specific al studiului de drept. Programele LLM sunt orientate spre cercetare și durează de obicei un an.

Studenții care urmăresc un LLM (Master of Law), a petrece unul până la doi ani studiind un anumit domeniu de drept. Formarea lor avansată le pregătește să lucreze cu specializări, cum ar fi dreptul internațional sau dreptul fiscal.

Republica Belarus este situat în partea de est a Europei. Belarus ofera una dintre cele mai bune platforme de educație. Studiu în Belarus este o modalitate optimă de a învăța limba rusă și Belarus.

Solicită Informații Studii de Drept de Top în Belarus 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

International University

Facultatea de Drept a fost înființată în anul 1994. Din acel moment ea a absolvit mai mult de 2.500 de specialiști care sunt în prezent angajate în organizații de stat și ... [+]

maestru de drept

Facultatea de Drept a fost înființată în anul 1994. Din acel moment ea a absolvit mai mult de 2.500 de specialiști care sunt în prezent angajate în organizații de stat și private în calitate de avocați, avocați și notari, livreze cursuri la instituțiile de învățământ superior, și să lucreze în calitate de ofițeri de la organismele naționale de urmărire penală publice și agențiile de aplicare a legii. În prezent, există 1673 elevi înscriși în full-time și de curs de corespondență programelor de la Facultatea.

Facultatea de Drept are patru departamente:

Catedra de Drept Privat Catedra de Drept Public Departamentul de Istorie de Drept și Științe Umaniste Departamentul de Drept Internațional ... [-]
Belarus Minsk
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză