LAWSTUDIES.RO

Vezi toate cele 2 Programe LLM de Top în Brazilia 2019

Un LLM, care vine de la Legum Magister este un grad avansat de lege disponibile pentru absolvenții de programe de licență de drept, cum ar fi programele de LLB. Deși un LLM nu este neapărat necesară pentru a practica dreptul în Brazilia, mulți absolvenți de drept aleg să meargă pe la atingerea acestui calificare avansat, deoarece oferă posibilitatea de a se concentra pe o anumită zonă de interes. Elevii LLM de la universitățile din Brazilia găsi, de asemenea, că ei pot extinde rețeaua lor profesionale, atât în țară cât și în străinătate, prin continuarea studiilor.

De obicei constând dintr-un amestec de cursuri, cercetare, studiu practic și o teză de master 's, de programe de LLM de la institutii academice din Brazilia, de obicei ultimele unu la doi ani. În domeniul de specialitate de drept să se concentreze pe un anumit program, elevii LLM au libertatea de a alege domeniile de cercetare care îi interesează, atunci când scrie teza lor.

Puteți solicita mai multe informații pentru a fi trimis la tine despre orice program LLM direct de la o școală de interes în Brazilia, în doar un minut folosind formularul de web la îndemână. Pentru a afla mai multe despre modul în care puteți aplica pentru un program de LLM la o universitate din Brazilia, defilați în jos și faceți clic pe pentru a citi mai mult.

rezultate găsite Filter

De master în dreptul procedural

Grupo Tiradentes
Campus La zi 374 ore Martie 2020 Brazilia Aracaju

Necesitatea unei îmbunătățiri practice și dobândirea de noi cunoștințe teoretice unitate și să demonstreze profesioniștii din domeniul juridic importanța educației continue în diversele sale forme, în special odată cu intrarea în vigoare în anul 2016, noul Cod de procedură civilă, care va avea ca rezultat necesitatea ca profesioniștii din domeniul juridic pentru a face upgrade pentru a face față noua schemă procedurală a noii legi.

Master în drept constituțional și administrativ

Grupo Tiradentes
Campus La zi 374 ore Martie 2020 Brazilia Aracaju

Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale Legii statului social-democrat este supremația Constituției. Ca rezultat, teoria creației ne învață că blocul constituțional așa-numitul este format prin normele drepturilor fundamentale și a garanțiilor și a organizării de stat și puteri, care sunt numite în calitate de punct de vedere material cerințe constituționale.