LAWSTUDIES.RO

Vezi toate cele Programe LLM Cel Mai Bun în Columbia 2019

Elevii din toată America de Sud şi de lume s-au ales un LLM în Columbia. Este o locaţie ideală pentru mulţi care caută un grad avansat de drept din cauza importanţei E în creştere în regiune, şi tot ceea ce această ţară minunată are de oferit, cum ar fi oraşele moderne şi vibrante, plaje uimitoare, jungle, si o multime de aventuri de a experimenta. Un LLM în Columbia poate fi mai mult decât o educaţie, dar, de asemenea, o oportunitate de imersiune culturală, dezvoltarea profesională, şi de experienţa internaţională.

Câştigul salarial un LLM în Columbia permite elevilor să câştige expertiza într-un domeniu specific de drept, ajutându-le să avanseze in cariera lor, la nivelul următor. Elevii pot alege domenii de concentrare, cum ar fi dreptul internaţional, drepturile omului, dreptul mediului, şi de impozitare, printre multe altele. Absolvenţii cu un LLM în Columbia au oportunităţi de carieră în regiune, America Latină, precum şi la nivel global.

Luaţi în considerare un LLM în Columbia ca următorul pas în cariera ta.Aflaţi mai multe de mai jos!

rezultate găsite Filter

LL.M.

Universidad Sergio Arboleda
Campus La zi Ianuarie 2020 Columbia Bogotá Santa Marta

Programul oferă profesioniștilor LL.M. caseta propice pentru a consolida și de a dobândi competențe în cunoștințe și abilități academice necesare în cadru