$close

Filtre

Vezi rezultatele

Caută Programe LLM în Drept și reglementare în Irlanda 2021/2022

LLM sau Master of Laws oferă o introducere la noi domenii de interes pentru ei, precum și posibilitatea de a se specializa în continuare în domeniile lor actuale de practică și se limitează de obicei la cei care au obținut statutul de onoare în studiile lor juridice anterioare.Irlanda implementat în ultimul timp o lege, care mandate toți elevii din învățământul universitar pentru a… Citeste mai mult

LLM sau Master of Laws oferă o introducere la noi domenii de interes pentru ei, precum și posibilitatea de a se specializa în continuare în domeniile lor actuale de practică și se limitează de obicei la cei care au obținut statutul de onoare în studiile lor juridice anterioare.

Irlanda implementat în ultimul timp o lege, care mandate toți elevii din învățământul universitar pentru a aplica pentru împrumuturi guvernamentale pentru a le permite să realizeze visele lor mai mari academice. Limba oficială în primul rând este irlandez, de asemenea, cunoscut sub numele irlandez Gaelic, dar engleza (a doua limbă oficială) este utilizat pe scară mai largă. Capitala națională este Dublin. Irlanda este renumit pentru celebrarea Ziua Sfântului Patrick (17 martie) peste tot în lume.

Studii de Drept de Top în Drept și reglementare în Irlanda 2021/2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Irlanda
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
University College Cork
Plută, Irlanda

The LLM (Marine and Maritime Law) at the School of Law, University College Cork is a new program that brings together the best legal expertise in the field in Ireland.

The LLM (Marine and Maritime Law) at the School of Law, University College Cork is a new program that brings together the best legal expertise in the field in Ireland. -
LLM
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Sept 2022
Campus