close

Filtre

Vezi rezultatele

Caută Masterate în Drept în Drept administrativ

Cei care sunt interesați în a continua educația lor drept ar putea dori să ia în considerare câștigând un LLM, sau Master of Laws. Acest grad recunoscute pe plan internațional se concentrează pe mai multe domenii diferite, precum și dreptul administrativ este bun pentru cei care doresc să afle mai multe despre reglementări și norme. Ce este un LLM în drept administrativ? Acest pro… Citeste mai mult

Cei care sunt interesați în a continua educația lor drept ar putea dori să ia în considerare câștigând un LLM, sau Master of Laws. Acest grad recunoscute pe plan internațional se concentrează pe mai multe domenii diferite, precum și dreptul administrativ este bun pentru cei care doresc să afle mai multe despre reglementări și norme.

Ce este un LLM în drept administrativ? Acest program se concentrează pe o zonă de specialitate a legii care se ocupă cu reglementările guvernamentale, precedente, și normele de agenții de la, de stat locale, si la nivel federal. În timp ce fiecare program ofera diferite cursuri, exemple de clase includ organizare agenție, proces administrativ, drept pentru a observa și auzul, teoria acțiunilor administrative, promulgarea și determinarea reglementări administrative, în picioare, control jurisdicțional, executare, precum și Codul de procedură administrativă.

Un Master of Laws oferă absolvenților un picior in fata concurentei la locul de muncă, și îi ajută să câștige un venit mai mare.Cantitatea de informații pe care un absolvent cu un LLM în drept administrativ are este atât de vast și complex, care câștigă de multe ori mai mult chiar decât un avocat penal. Pentru cei care lucrează deja în acest domeniu, o LLM poate duce la o marire de salariu sau o promovare.

Există programe de drept administrativ oferite la universități din întreaga lume. Suma de bani este nevoie pentru a câștiga un LLM depinde de o varietate de factori, cum ar fi locația școlii, durata programului, precum și nevoile studentului. Se recomandă contactați școala direct pentru a afla de judecată.

Avocații administrative au o multitudine de oportunități de carieră pentru a alege de la. Ei pot lucra într-o varietate de facilități, care acoperă mai multe ramuri și nivele ale celor două organizații guvernamentale și non-guvernamentale. Absolvenții cu LLM lor poate scrie reglementari agenții, comentarii și analiza privind normele propuse, și apăra, pronunțe, sau urmăririi penale cazurile care implică încălcarea reglementărilor.

Acum este momentul perfect pentru a gasi un LLM în programul de Drept Administrativ. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Grupo Tiradentes
Aracaju , Brazilia

Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale Legii statului social-democrat este supremația Constituției. Ca rezultat, teoria creației ne învață că blocul constituțional ... +

Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale Legii statului social-democrat este supremația Constituției. Ca rezultat, teoria creației ne învață că blocul constituțional așa-numitul este format prin normele drepturilor fundamentale și a garanțiilor și a organizării de stat și puteri, care sunt numite în calitate de punct de vedere material cerințe constituționale. -
LLM
Normă întreagă
374 ore
Portuguese (Brazil)
Mart 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici