Filter
Masterat de Drept
Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Vezi tot 3 Masterate în Drept în Drept Comun

Un LLM sau Master of Laws este un grad avansat specializat în drept pentru studenții care au finalizat programe anterioare de licență. Cei care doresc să ia programul ar trebui să facă acest lucru dacă sunt interesați de o carieră în drept.

Ce este un LLM în dreptul comun? Un LLM se concentrează pe a oferi studenților o instruire aprofundată în sala de curs, împreună cu o înțelegere a istoriei sistemului juridic, a practicii legii și a științei și a teoriei care stau la baza legilor unei țări. Cursurile de drept comun pot include domenii de specialitate mai specializate, cum ar fi cele civile și de mediu. Studenții nu numai că pot învăța particularitățile legii însăși, dar pot participa, de asemenea, la cursuri care întăresc abilitățile analitice și critice și încurajează demonstrațiile și participarea în timp real.

Învățarea artei dezbaterilor în cursurile LLM vă poate oferi ocazia de a vă consolida abilitățile de comunicare, prezentare și navigare legală. Aceste abilități pot fi benefice în urmărirea unor calificări mai înalte în alte programe educaționale, finalizarea proiectelor personale și obținerea de oportunități de carieră.

Costul unui program LLM va depinde atât de lungimea programului pe care îl participați și de școala care oferă programul. De asemenea, trebuie să țineți cont de reședința dvs. legală și de locația școli, precum și de numărul de cursuri pe care trebuie să le urmați.

Urmărirea unei cariere în domeniul dreptului comun vă poate ajuta să vă pregătiți pentru examenul de bar din țara dvs., mai ales dacă doriți să deveniți un avocat calificat. Chiar dacă alegeți să nu luați examenul de bar, o carieră în drept comun vă poate duce la a deveni consultant sau paralegal la o firmă de avocatură cu certificarea potrivită. De asemenea, puteți alege să lucrați pentru o organizație nonprofit sau să ajutați să gestionați o echipă juridică sau să oferiți un avocat legal. Alte cariere de drept comun pot exista în mediul academic.

Programele pot fi luate la o universitate participantă sau online. Totul depinde de preferințele dvs. personale. Mergeți mai departe și căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

3 Results in Drept Comun

Beijing Institute Of Technology

Programul de Drept la BIT, cu drept ca subiect principal, a realizat o educație caracteristică în Jurisprudență (drept drept și metode juridice ca nucleu), drept civil și ... [+]

Masterate în Drept în Drept Comun.

Programul de Drept la BIT , cu drept ca subiect principal, a realizat o educație caracteristică în Jurisprudență (drept drept și metode juridice ca nucleu), drept civil și comercial (cu drept de proprietate intelectuală ca nucleu), mediu și resurse Dreptul de protecție (cu drept de lege privind energia și Legea privind cedarea de mediu ca nucleu), dreptul internațional (ca bază a Legii spațiului aerian și spațiului cosmic și drept internațional pentru protecția drepturilor omului) și Legea procesuală (cu nucleul sistemului judiciar și procedural).

Elevii sunt echipați cu teoria fundamentală solidă a dreptului, pregătirea de bază a gândirii juridice și a practicii juridice și cunoștințele de bază ale științei naturii și științei și ingineriei, care au capacitatea de a analiza și rezolva problemele cu teoria legală și metodele legale .... [-]

China Beijing
The College of Law

Master of Laws (Practica Dreptului) în Practica Dreptului Comun (NZ) este conceput pentru a răspunde nevoilor profesiei juridice din Noua Zeelandă pentru obținerea de com ... [+]

PRACTICA JURIDICĂ A LEGII LLM (LEGEA APLICATĂ)

Master of Laws (Drept aplicabil) în practica juridică comună este conceput pentru a satisface nevoile profesiei juridice din Noua Zeelandă pentru un nivel superior, dobândirea de competențe bazate pe practici într-o serie de domenii de specialitate.

Șase dintre subiectele inițiale ale acestui program sunt, de asemenea, concepute pentru a echipa avocaților calificați străini cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a promova cele șase discipline din Noua Zeelandă de Drept și Examen de Practică (NZLPE).

NZLPE Partea I (Sistemul juridic din Noua Zeelandă) - NZLP1 Practică juridică constituțională și administrativă (Noua Zeelandă)NZLPE Partea II (Legea contractului) - Practica contractelor comerciale NZLP2 (Noua Zeelandă)NZLPE Partea a III-a (Legea penală) - NZLP3 Practica dreptului penal (Noua Zeelandă)NZLPE Partea a IV-a (proprietate) - NZLP6 Practica dreptului de proprietate (Noua Zeelandă)NZLPE partea V (legea delictelor) - NZLP5 Leziuni personale și practici delictuale (Noua Zeelandă)NZLPE Partea a VI-a (Equity) - NZLP7 Wills, Estates and Trusts Practice (Noua Zeelandă)DE CE MASTERUL LEGII (LEGEA APLICATĂ)?... [-]
Noua Zeelandă Auckland
February 2019
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Université de Montréal Law Faculty

Legea comună comparativă LL.M. intenționează să răspundă nevoilor de formare ale juriștilor și studenților străini interesați de un program care să ia în considerare glob ... [+]

Acest program este conceput pentru a oferi o bază solidă atât în metodologia, cât și în regulile de fond și procedurale ale tradiției de drept comun. Este deosebit de potrivit pentru juriști instruiți în tradiția dreptului civil care doresc să înțeleagă elementele fundamentale ale tradiției dreptului comun într-un context global în care avocații cu drept civil și comunități de drept comun interacționează în mod regulat.

Legea comună comparativă LL.M. intenționează să răspundă nevoilor de formare ale juriștilor și studenților străini interesați de un program care să ia în considerare globalizarea schimburilor, integrarea economică a Americii și nevoile juridice specifice care decurg din acele evenimente. Cu o abordare teoretică, critică și pragmatică, programul include diverse metode educaționale, inclusiv cursuri, seminarii și învățarea bazată pe probleme.... [-]

Canada Montreal