Filter
Masterat de Drept
Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Compară 2 Masterate în Drept în Drept Constituțional

Luând între unu și doi ani pentru a finaliza, un LLM este un grad avansat în domeniul dreptului. Derivat de la Legus Magister, acest grad este, de asemenea, cunoscut ca un Master of Laws și poate oferi studenților un avantaj competitiv pentru viitoarea carieră.

Ce este un LLM în dreptul constituțional? În funcție de program, studenții pot studia constituția țării gazdă a universității sau pot lua o viziune generală asupra legilor constituționale internaționale. Alte tipuri de constituții, cum ar fi statul sau provincia, pot fi, de asemenea, urmărite ca un domeniu de interes. Deoarece majoritatea documentelor constituționale descriu relațiile de putere între organele de conducere și cetățenii lor, mulți cercetători din acest domeniu consacră timpuri semnificative de cercetare drepturilor civile, adesea concentrându-se pe anumite demografii, cum ar fi copii sau femei, și cum le afectează aceste legi.

Abilitățile specifice dobândite dintr-un context al dreptului constituțional includ o înțelegere complexă a drepturilor civile, aptitudini de scriere juridică și cunoștințe de cercetare. În plus, mulți studenți dobândesc abilități avansate de gândire și de gestionare a timpului, ambele putând ajuta atât elevii, cât și cei de la serviciu.

Echilibrarea cărților pentru colegiu necesită luarea în considerare a mai multor factori, inclusiv lungimea și locația programului. Pentru cele mai recente informații despre buget, luați în considerare consultările cu birourile financiare ale școlilor potențiale.

Perspectivele ocupaționale în dreptul constituțional sunt de obicei urmărite în domeniul juridic, dar studenții pot găsi, de asemenea, oportunități ample în lumea educației, dezvoltării afacerilor și administrației. Deoarece diferite regiuni au cerințe diferite, studenții se pot califica să practice legea sau ar putea fi nevoiți să urmeze grade și examene suplimentare înainte de a deveni avocați. Pozițiile tipice pentru absolvenții din acest domeniu includ avocatul constituțional, consilierul juridic, consultantul de conformitate și educatorul legal.

LLM dvs. în dreptul constituțional poate fi câștigat cu o combinație de cursuri online și offline și la instituții din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Results in Drept Constituțional

University of St Andrews

Elevii au ocazia de a lucra pe bază individuală și de grupuri mici, cu cercetători internaționali în domeniul cercetării legale, constituționale și istorice. Natura flex ... [+]

Elevii au ocazia de a lucra pe bază individuală și de grupuri mici, cu cercetători internaționali în domeniul cercetării legale, constituționale și istorice. Natura flexibilă a programului o face potrivită atât pentru cei care doresc să urmeze cercetări doctorale, cât și pentru cei care doresc doar să studieze un an de specialitate. Module TOEFL iBT (testul limbii engleze ca limbă străină - test pe internet)

[-]
Regatul Unit Saint Andrews
September 2019
La zi
Part time
10 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grupo Tiradentes

Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale Legii statului social-democrat este supremația Constituției. Ca rezultat, teoria creației ne învață că blocul constituț ... [+]

Difereniale Curs

Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale Legii statului social-democrat este supremația Constituției. Ca rezultat, teoria creației ne învață că blocul constituțional așa-numitul este format prin normele drepturilor fundamentale și a garanțiilor și a organizării de stat și puteri, care sunt numite în calitate de punct de vedere material cerințe constituționale. În acest scenariu, ramurile de drept constituțional și drept administrativ sunt centralității incontestabile în realizarea principiilor constituționale și le-a pus reguli care apar. Prin urmare, este esențial ca actorii legali să înțeleagă teoria și practica care să sprijine deciziile administrative și judiciare din statul brazilian. În această realitate inserată, curs de specializare în Drept constituțional și administrativ al Universității Centrului Tiradentes (UNITATE-AL), în parteneriat cu Facultatea de Drept Superior (ESA - OAB / AL) propune un absolvent multidisciplinar, teoretice și practice, având ca scop actualizarea și formarea unui profesionist capabil să acționeze în domeniile diverse domenii ale dreptului, în special dreptul public. Acesta este un proiect inovator, deoarece acesta se referă la problemele și practicile inerente diferitelor profesii juridice. Acesta este motivul pentru care a fost necesară parteneriatul Centrul Universitar Tiradentes (UNITATE DE-AL) și Școala Superioară de Drept (ESA- OAB / AL), în scopul de a facilita această specializare. Abordarea utilizată în cursul continuă să ia în considerare nevoile profesionale ale avocaților și a noilor provocări în formarea unui grad de drept.... [-]

Brazilia Aracaju
March 2019
La zi
374 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză