Filter
Masterat de Drept
Europa Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Vezi Programe LLM în Drept Constituțional Europa 2019

Absolvenți Facultatea de Drept și avocații se aplică de obicei un master să câștige experiență într-un domeniu specializat de drept, precum dreptul fiscal sau dreptul internațional, sau pentru a trece de la o zona de practica in alta.

Există mai mult de patru mii de organizații de învățământ superior din Europa, de la instituții de cercetare care duc la universități mici, de predare-concentrat. Europa în sine nu este la fel de mult diferit de alte continente, ajungând de la Cercul Polar la coasta Africii.

Găsește Programe LLM în Drept Constituțional Europa 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Results in Drept Constituțional, Europa

University of St Andrews

Elevii au ocazia de a lucra pe bază individuală și de grupuri mici, cu cercetători internaționali în domeniul cercetării legale, constituționale și istorice. Natura flex ... [+]

Elevii au ocazia de a lucra pe bază individuală și de grupuri mici, cu cercetători internaționali în domeniul cercetării legale, constituționale și istorice. Natura flexibilă a programului o face potrivită atât pentru cei care doresc să urmeze cercetări doctorale, cât și pentru cei care doresc doar să studieze un an de specialitate. Module TOEFL iBT (testul limbii engleze ca limbă străină - test pe internet)

[-]
Regatul Unit Saint Andrews
September 2019
La zi
Part time
10 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză