Filter
Masterat de Drept
Regatul Unit Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Caută Programe LLM în Drept Constituțional în Marea Britanie 2019

LLM este latină pentru Legum Magister, ceea ce înseamnă Master of Laws. Maestrul nostru de Legi (master), program în legea americană este un program de absolvent de un an. Absolvenții facultăților de drept din străinătate care finalizează cu succes programul se acordă gradul de "master în legea americană."

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Studii de Drept de Top în Drept Constituțional în Marea Britanie 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Results in Drept Constituțional, Regatul Unit

University of St Andrews

Elevii au ocazia de a lucra pe bază individuală și de grupuri mici, cu cercetători internaționali în domeniul cercetării legale, constituționale și istorice. Natura flex ... [+]

Elevii au ocazia de a lucra pe bază individuală și de grupuri mici, cu cercetători internaționali în domeniul cercetării legale, constituționale și istorice. Natura flexibilă a programului o face potrivită atât pentru cei care doresc să urmeze cercetări doctorale, cât și pentru cei care doresc doar să studieze un an de specialitate. Module TOEFL iBT (testul limbii engleze ca limbă străină - test pe internet)

[-]
Regatul Unit Saint Andrews
September 2019
La zi
Part time
10 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză