Masterat în Drept în Drept Constituțional Cu jumătate de normă în Marea Britanie

Caută Programe LLM în Drept Constituțional Cu jumătate de normă în Marea Britanie 2019

Drept Constituțional

LLM este latină pentru Legum Magister, ceea ce înseamnă Master of Laws. Maestrul nostru de Legi (master), program în legea americană este un program de absolvent de un an. Absolvenții facultăților de drept din străinătate care finalizează cu succes programul se acordă gradul de "master în legea americană."

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii de Drept în Drept Constituțional Cu jumătate de normă în Marea Britanie 2019

Citește Mai Mult

PGDip/MLitt in Legal and Constitutional Studies

University of St Andrews
Campus Cu jumătate de normă 10 - 24 luni September 2019 Regatul Unit Saint Andrews

[+]

Elevii au ocazia de a lucra pe bază individuală și de grupuri mici, cu cercetători internaționali în domeniul cercetării legale, constituționale și istorice. Natura flexibilă a programului o face potrivită atât pentru cei care doresc să urmeze cercetări doctorale, cât și pentru cei care doresc doar să studieze un an de specialitate. Module TOEFL iBT (testul limbii engleze ca limbă străină - test pe internet)

[-]