LAWSTUDIES

Vezi toate Masterate în Drept în Drept constituțional

Luând între unu și doi ani pentru a finaliza, un LLM este un grad avansat în domeniul dreptului. Derivat de la Legus Magister, acest grad este, de asemenea, cunoscut ca un Master of Laws și poate oferi studenților un avantaj competitiv pentru viitoarea carieră.

Ce este un LLM în dreptul constituțional? În funcție de program, studenții pot studia constituția țării gazdă a universității sau pot lua o viziune generală asupra legilor constituționale internaționale. Alte tipuri de constituții, cum ar fi statul sau provincia, pot fi, de asemenea, urmărite ca un domeniu de interes. Deoarece majoritatea documentelor constituționale descriu relațiile de putere între organele de conducere și cetățenii lor, mulți cercetători din acest domeniu consacră timpuri semnificative de cercetare drepturilor civile, adesea concentrându-se pe anumite demografii, cum ar fi copii sau femei, și cum le afectează aceste legi.

Abilitățile specifice dobândite dintr-un context al dreptului constituțional includ o înțelegere complexă a drepturilor civile, aptitudini de scriere juridică și cunoștințe de cercetare. În plus, mulți studenți dobândesc abilități avansate de gândire și de gestionare a timpului, ambele putând ajuta atât elevii, cât și cei de la serviciu.

Echilibrarea cărților pentru colegiu necesită luarea în considerare a mai multor factori, inclusiv lungimea și locația programului. Pentru cele mai recente informații despre buget, luați în considerare consultările cu birourile financiare ale școlilor potențiale.

Perspectivele ocupaționale în dreptul constituțional sunt de obicei urmărite în domeniul juridic, dar studenții pot găsi, de asemenea, oportunități ample în lumea educației, dezvoltării afacerilor și administrației. Deoarece diferite regiuni au cerințe diferite, studenții se pot califica să practice legea sau ar putea fi nevoiți să urmeze grade și examene suplimentare înainte de a deveni avocați. Pozițiile tipice pentru absolvenții din acest domeniu includ avocatul constituțional, consilierul juridic, consultantul de conformitate și educatorul legal.

LLM dvs. în dreptul constituțional poate fi câștigat cu o combinație de cursuri online și offline și la instituții din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

1 Rezultate din Drept constituțional Filter

Master în drept constituțional și administrativ

Grupo Tiradentes
LLM
Mart 2021
<
Normă întreagă
<
374 ore
Portuguese (Brazil)
Campus

Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale Legii statului social-democrat este supremația Constituției. Ca rezultat, teoria creației ne învață că blocul constituțional ...

Citeste mai mult