Filter
Masterat de Drept
Elveţia Lausanne Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Caută Programe LLM în Drept european Cu jumătate de normă in Lausanne Elveţia 2019

LLM sau Master of Laws oferă o introducere la noi domenii de interes pentru ei, precum și posibilitatea de a se specializa în continuare în domeniile lor actuale de practică și se limitează de obicei la cei care au obținut statutul de onoare în studiile lor juridice anterioare.

Programul de LLM în dreptul UE este dedicat mediului juridic al Uniunii Europene. Acest program oferă studiu aprofundat care vizează toate ramurile relevante ale dreptului contemporan în contextul UE.

Elveția (germană: Schweiz, franceză: Suisse, italiană: Svizzera, Romansch:. Svizra Elveția are unele dintre cele mai Universités de renume mondial, cum ar fi ETH din Zurich, EPFL la Lausanne, IHEID la Geneva, Universitatea din Lausanne sau la Universitatea din St Gallen. Păstrați în minte, ea 'e mult mai bine să vorbească limba locală, deci, dacă puteți ' t vorbesc fie franceza, germana sau italiana, mai bine du-te la un curs de limbă în primul rând.

Lausanne este cunoscut in intreaga lume pentru muzeele lor de Arte Aplicate și fină și opt biblioteci mari, dar, de asemenea, pentru educație de clasă mondială. Toate domeniile științei sunt acoperite, și puteți învăța ceva din afaceri și economie, la sport, medicina si tehnologia.

Solicită Informații Studii de Drept în Drept european Cu jumătate de normă in Lausanne în Elveţia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Drept european, Lausanne

Studii
Locație
Elveţia
Lausanne
Tip de studiu
Ritm
University of Lausanne, Faculty of Law , Criminal Justice and Public Administration

... [+]

Masterate în Drept în Drept european Part time in Lausanne în Elveţia. [-]
Elveţia Lausanne
Februarie 2020
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză