LAWSTUDIES.RO

Caută Programe LLM în Drept european Cu jumătate de normă Europa 2019

LLM sau Master of Laws este o diplomă postuniversitară recunoscută pe plan internațional în lege. Programele LLM sunt de obicei deschise pentru cei care au obținut mai întâi o diplomă în drept.

Competențele și conceptele pe care studenții le învață prin studierea dreptului pot depinde de țara în care au loc studiile. Spre deosebire de unele studii de drept, studiul dreptului european îl poate învăța un student despre idei legale care se răspândesc dincolo de o singură țară.

Europa, unul din lume 's șapte continente, este de obicei cunoscut sub numele de peninsula Eurasiei. Cel mai mic continent al doilea, cu 10180000 (km2), zona regrupează 50 de țări.

Începe Astăzi Cel Mai Bun Programe LLM în Drept european Part time Europa 2019

10 Rezultate din Drept european, Europa Filter

Maestru al legilor LL.M. drept economic și comerical / internațională europeană

University of Lausanne, Faculty of Law , Criminal Justice and Public Administration
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Februarie 2020 Elveţia Lausanne + 1 mai mult

Drept european (LLM)

Middlesex University London
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Regatul Unit London UK Online + 2 mai mult

Acest grad își propune să permită studenților să se specializeze în subiecte legate de dreptul european, dotarea acestora cu cunoștințe cuprinzătoare a Consiliului Europei și a politicii Uniunii Europene, legislative și procesele de luare a deciziilor, cu o concentrare tematică privind drepturile omului, buna guvernare, democrația și statul de lege.

LLM Legea europeană

Leiden University
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Februarie 2020 Ţările de Jos Leiden The Hague + 2 mai mult

Această specializare se concentrează pe aspecte ale dreptului european - cum ar fi drepturile omului, piața internă și relațiile externe ale Uniunii, dintr-o perspectivă de drept material și instituțional.

LLM Studii Avansate în Dreptul Afacerilor Europene și Internaționale

Leiden University
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2020 Ţările de Jos Leiden The Hague + 2 mai mult

Acest program este unic în centrul atenției, care abordează dezvoltarea atât a competențelor academice, cât și a celor profesionale. Este un curs exigent pentru absolvenții de drept sau pentru absolvenți cu studii juridice.

LLM Legea europeană

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Oferind o perspectivă amplă asupra guvernării Europei, acest curs examinează rolul instituțiilor sale în ordinea juridică globală.

LLM Master of Laws din Anglia

Leeds Beckett University
Online La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Acest curs de conversie oferă un traseu în profesia de avocat și vă va ajuta să ieșiți din mulțime în acest domeniu extrem de competitiv. Combinând toate modulele de bază cerute de organele profesionale relevante în drept, acest curs va pregăti absolvenții care nu sunt de drept pentru următorul pas către a deveni avocat sau barrister.

LLM în dreptul european

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Edinburgh + 1 mai mult

Acest program oferă impuls tuturor celor interesați de o carieră plină de satisfacții în domeniul dreptului, afacerilor, politicii sau politicii din cadrul UE sau dincolo de aceasta. Cunoașterea aprofundată a legislației UE a devenit și mai relevantă după votul recent al alegătorilor britanici de a părăsi UE.

LLM în drept privat comparativ și european

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Edinburgh + 1 mai mult

Acest program vizează să vă doteze o înțelegere aprofundată a principalelor domenii ale dreptului privat în cele două mari tradiții juridice ale Europei, dreptul comun și civil.

Legea comerțului european și internațional LL.M.

Eötvös Loránd University
Campus Part time 1 an Septembrie 2019 Ungaria District V.

Scopul acestui program este de a forma experți juridici renumiți pe plan internațional, care sunt pregătiți să facă provocări la scară globală și sunt încrezători să se ocupe de probleme complexe într-un mediu de reglementare internațional cu un înalt nivel de încredere. Acesta este primul LL.M în drept european de afaceri și internațional în Ungaria și oferă o educație în profunzime care acoperă mediul juridic complex al economiilor europene și internaționale.

Master în Drepturile Omului Europene LL.M.

Eötvös Loránd University
Campus Part time 1 an Septembrie 2019 Ungaria District V.

Scopul programului este de a forma experți juridici de renume internațional care sunt pregătiți să facă provocări la scară globală și sunt încrezători să se ocupe de probleme complexe într-un mediu de reglementare internațional cu un înalt nivel de încredere. Drepturile omului au devenit o parte semnificativă a ordinii juridice a Uniunii Europene, însoțită de o nevoie socială tot mai mare pentru o protecție mai bună. Acordul internațional asupra principiilor și standardelor privind drepturile omului acum influențează tot mai mult formarea politicii economice. Conținut constant în clasa de vârf a Școlilor de Drept din Europa Centrală, Facultatea de Drept, ELTE lansează un program în Drepturile Omului în Europa pentru a reuni lideri, avocați și factori de decizie politică. Începând cu 2016 septembrie, programul nostru european privind drepturile omului se concentrează pe rezolvarea complexă și creativă a problemelor în domeniul dreptului drepturilor omului și dorește să le permită studenților să adopte noi abordări în litigiile în domeniul drepturilor omului în diverse foruri europene.