LAWSTUDIES.RO

Caută Programe LLM în Drept european Cu jumătate de normă în Statele Unite ale England Regatul Unit 2019

LL.M. (Master of Laws) este o diplomă de studii aprofundate în drept recunoscute pe plan internațional. Un master puterea pur și simplu, de obicei, nu permite o pentru a practica dreptul, în cele mai multe cazuri, LL.M.elevii trebuie să câștige un grad profesional

Un domeniu mai puțin limitator față de alte domenii ale dreptului, studierea dreptului european poate pregăti un individ pentru a înțelege chestiuni juridice complexe care implică mai mult de o țară și pot fi preocupate în mod special de legile care guvernează națiunile europene.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Solicită Informații Studii de Drept în Drept european Cu jumătate de normă în Statele Unite ale England în Marea Britanie 2019

2 Rezultate din Drept european, England Filter

Drept european (LLM)

Middlesex University London
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Regatul Unit London UK Online + 2 mai mult

Acest grad își propune să permită studenților să se specializeze în subiecte legate de dreptul european, dotarea acestora cu cunoștințe cuprinzătoare a Consiliului Europei și a politicii Uniunii Europene, legislative și procesele de luare a deciziilor, cu o concentrare tematică privind drepturile omului, buna guvernare, democrația și statul de lege.

LLM Legea europeană

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Oferind o perspectivă amplă asupra guvernării Europei, acest curs examinează rolul instituțiilor sale în ordinea juridică globală.