Filter
Masterat de Drept
Regatul Unit England Nottingham Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Caută Programe LLM în Drept european Part time în Statele Unite ale Nottingham Regatul Unit 2019

Absolvenți Facultatea de Drept și avocații se aplică de obicei un master să câștige experiență într-un domeniu specializat de drept, precum dreptul fiscal sau dreptul internațional, sau pentru a trece de la o zona de practica in alta.

LLM în drept european oferă studenților posibilitatea de a obține o cunoaștere completă a legislației UE într-o serie de domenii. Programul oferă o mare diversitate de locuri de muncă. Ca un profesionist în acest domeniu, aveți un mandat de asistență în formularea politicilor care ajuta la buna co-existența între cetățenii din toate țările de pe continentul european, fără nici o durere sociale.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Nottingham este cunoscut pentru legenda lui Robin Hood, două teatre mari și mai multe muzee și galerii. Este, de asemenea, acasa, la doua universitati care au peste 60 de mii de studenți, 12 mii dintre care sunt internaționale.

Solicită Informații Studii de Drept în Drept european Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Nottingham în Marea Britanie 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Drept european, Nottingham

Studii
Locație
Regatul Unit
England
Nottingham
Tip de studiu
Ritm
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Oferind o perspectivă amplă asupra guvernării Europei, acest curs examinează rolul instituțiilor sale în ordinea juridică globală. ... [+]

Prezentare generală

Marea Britanie se află într-un moment crucial în relația sa cu UE. Oferind o perspectivă amplă asupra guvernării Europei, acest curs examinează rolul instituțiilor sale în ordinea juridică globală.

Veți dezvolta cunoștințe de specialitate cu privire la legea Uniunii Europene supranaționale, precum și la Consiliul Interguvernamental al Europei.

Acest curs se referă, de asemenea, la legile substanțiale pe care aceste instituții le-au adoptat. Puteți alege module în aspectele legislației europene care vă interesează, indiferent dacă este Convenția Europeană a Drepturilor Omului emblematice a Consiliului Europei sau regulamentul UE privind protecția consumatorilor sau regimurile de proprietate intelectuală.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Septembrie 2019
Engleză
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză