Filter
Masterat de Drept
Suedia

Găsește Programe LLM în Drept European în Suedia 2019

Gradul de Master of Laws cunoscut sub numele de Master, este un grad avansat de lege absolvent. Candidații adesea dețin deja o primă diplomă în drept și sunt interesate în dezvoltarea studiilor de drept. Obținerea unui master posedă un număr de avantaje distincte.

Competențele și conceptele pe care studenții le învață prin studierea dreptului pot depinde de țara în care au loc studiile. Spre deosebire de unele studii de drept, studiul dreptului european îl poate învăța un student despre idei legale care se răspândesc dincolo de o singură țară.

Suedia (Sverige) este cea mai mare din țările nordice, cu o populație de aproximativ 9,5 milioane. Se învecinează cu Norvegia și Finlanda și este conectat la Danemarca prin podul de Öresund (Öresundsbron). Suedia are o tradiție puternică de a fi o țară deschisă, dar discret.

Studii de Drept de Top în Drept European în Suedia 2019

Read More Read Less

1 Results in Drept European, Suedia

Lund University

Acest program de Master în Dreptul Afacerilor Europene oferă o înțelegere aprofundată atât a aspectelor practice și teoretice ale dreptului economic european, cât și a fu ... [+]

Prezentarea programului

Cel mai vechi program care acoperă legea economică europeană din Scandinavia oferă o înțelegere aprofundată atât a aspectelor practice și teoretice ale dreptului economic european, cât și a funcționării regulilor pieței europene într-un context global. Programul oferă o bază solidă în cadrul constituțional al UE, care stă la baza reglementării pieței europene. Elevii sunt capabili să adapteze programul pentru a se potrivi cu interesele și cariera viitoare prin specializare, în special în al doilea an al programului.

Module / cursuri de program

Cursuri în programul de 2 ani: Cursuri obligatorii (cu un număr de credite, în total 75): Dreptul constituțional al UE (12), Negocierile de afaceri (3), Legea pieței interne (12), Argumentarea și metodologia (3) (15), teza de masterat (30). Cursuri opționale (în total 45 de credite) în domenii precum: dreptul concurenței, legea privind dreptul de proprietate intelectuală, legea fiscală, legea în epoca digitală și Concurența Curții de Justiție a Dreptului European, etc.... [-]

Suedia Lund
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suedia
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Lund
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 anii
Campus

Citiți mai multe în limba engleză