Masterat în Drept în Drept Financiar în Saxonia Inferioară în Germania

Vezi Programe LLM în Drept Financiar 2018 în Saxonia Inferioară în Germania

Drept Financiar

Gradul de Master of Laws cunoscut sub numele de Master, este un grad avansat de lege absolvent. Candidații adesea dețin deja o primă diplomă în drept și sunt interesate în dezvoltarea studiilor de drept. Obținerea unui master posedă un număr de avantaje distincte.

Acest studiu postuniversitare în domeniul de Finanțe oferă o pregătire în principiile de bază ale legii serviciilor financiare. Candidații sunt prevăzute cu posibilitatea de a învăța cadrului de reglementare internațional în care operează instituțiile financiare. LLM în finanțe vă ajută să stați până la data în mediul vreodată atât de schimbare în finanțe comercial si corporate internaționale.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Saxonia Inferioară este un stat în Germania. Acesta este cel mai populat stat patrulea din tara, cu peste 8 milioane de oameni. Statul este împărțit în 38 de districte. Acesta este acasa, la unele dintre cele mai renumite universități, colegii și academii de învățământ superior.

Solicită Informații Studii de Drept în Drept Financiar în Saxonia Inferioară în Germania 2018

Citește Mai Mult

Maestru De Legi - Concurență și Reglementări (LL.M.)

Leuphana University of Luneburg
Campus Cu normă întreagă 3 semestre October 2018 Germania Lüneburg

Programul de masterat profesional Concurs și reglementare LL.M .: reglementarea și dreptul concurenței [+]

Profsionistul Programul de masterat Concurență și reglementare LL.M. este situat în două în creștere și domenii juridice majore, reglementarea și dreptul concurenței. Elevii invata, de asemenea, despre aspectele economice ale domeniilor juridice care devin din ce în ce mai semnificativ după introducerea "abordarea economică mai" în teorie juridică.

Noul program de masterat de educație continuă care are ca rezultat un LL.M. în domeniul concurenței și Regulamentul este destinat pentru juriști, stagiari juriști, evaluatori și avocați interesați de calificări suplimentare în domeniile concurenței și reglementarea dreptului. Cei care finalizează cu succes programul de masterat au posibilitatea de a continua până la gradul de doctorat.... [-]