Filter
Masterat de Drept
Africa de Sud Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe LLM în Drept fiscal în Africa de Sud 2019

LL.M. programe variază în lungime, cantitate și valoare. Programul obișnuit este de un an de la articolul full-time sau doi-trei ani de studiu part-time. Elevii să ia de multe ori cursurile lor să se specializeze, fie într-un anumit domeniu, cum ar fi dreptul internațional, sau de a crea un curs de studiu personalizat pentru a se potrivi interesele lor personale sau de nevoile profesionale.

Drept fiscal se ocupa cu,, de drept comun de reglementare constituțională și normele legale care reglementează impozitarea. LLM în drept fiscal elevii să ia cursuri care oferă informații complete, detaliate despre diferite tipuri de impozit (cum ar fi impozitul pe venit, impozitul pe bunuri, taxa cadou, impozitul pe proprietate, impozitul pe bunuri, taxa de servicii, și mai mult).

Africa de Sud, oficial Republica Africa de Sud, este o țară situată la extremitatea sudica a Africii. Aceasta este împărțită în nouă provincii. Africa de Sud nu este doar un sari de pe punct, este ea însăși o destinație fantastică bogată în cultură, faună și floră și istorie.

Studii de Drept de Top în Drept fiscal în Africa de Sud 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Drept fiscal, Africa de Sud

University of Johannesburg

Legile fiscale au devenit din ce în ce mai complexe în ultimul secol. Au fost introduse recent tot mai multe măsuri anti-evitare pentru a reduce eficiența structurilor de ... [+]

Legile fiscale au devenit din ce în ce mai complexe în ultimul secol. Au fost introduse recent tot mai multe măsuri anti-evitare pentru a reduce eficiența structurilor de evitare a impozitelor, crescând astfel volumul de provizioane fiscale aplicabile tranzacțiilor comerciale de zi cu zi. Masterul în drept fiscal este o calificare structurată menită să ofere candidaților o înțelegere aprofundată a nucleului fiscal, precum și să dezvolte legi fiscale în Africa de Sud și în comunitatea internațională.

Durata minimă a acestui grad este de doi ani și este oferită cu normă part-time. Serile sau seminariile din modulele predate sunt prezentate seara în zilele lucrătoare între orele 18:00 și 20:00 (un seminar pe săptămână pe modul). Următorul aport al studenților va fi în februarie 2018. În general, pentru a fi admiși, studenții trebuie să fi atins, în medie, cel puțin 65% pentru disciplinele de drept din licența lor. În plus, va fi luată în considerare o marcă a solicitantului pentru Dreptul fiscal la nivel de licență.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză