LAWSTUDIES

Caută Programe LLM în Drept fiscal Online în Statele Unite ale Sf. Ludovic Statele Unite ale Americii 2020

Un LLM sau un Masterat în Drept reprezintă un studiu academic adesea căutat în rândul studenților care au o diplomă de studii universitare și care doresc să se educe mai în detaliu într-un domeniu specific al studiului de drept. Programele LLM sunt orientate spre cercetare și durează de obicei un an.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Saint Louis este situat în Missouri, Statele Unite ale Americii. Orasul este casa unor universitati extrem de acreditate. Absolvenții de IT de la diferite instituții de învățământ superior începe, în general, profesia lor în oraș.

Solicită Informații Studii de Drept în Drept fiscal Online în Statele Unite ale Sf. Ludovic în Statele Unite ale Americii 2020

1 Rezultate din Drept fiscal, Sf. Ludovic Filter

Master Online de Drept în Impozitare

Washington University School of Law
LLM
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Online

Universitatea din Washington, online LL.M. oferă studenților o imagine de ansamblu a legislației fiscale federale, statale și locale și le pregătește pentru a ajuta clienții s ...

Citeste mai mult