Filter
Masterat de Drept
Belarus Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Caută Programe LLM în Drept interdisciplinar în Belarus 2019/2020

Un master este primul pas către cadre didactice din mai multe țări. Acesta prezintă multe ocazia să se specializeze într-un anumit domeniu sau pentru a întreprinde cercetări aprofundate. Se poate dovedi, de asemenea, benefice în obținerea unui grad nivel de doctorat în drept.

Legea interdisciplinară este un domeniu de studii juridice care îmbină legea și alte subiecte, împreună cu scopul înțelegerii multiple. Elevii pot alege să se concentreze asupra oricărui număr de combinații de subiecte, cum ar fi psihologia și legea pentru un grad de drept penal.

În Belarus, învățământul universitar este cel mai înalt nivel de urmărire de învățământ universitar. Ea are, de asemenea, un nivel post-secundar suplimentar, care oferă alte formare profesională aferente. După diplomă de licență, sistemul de învățământ vă oferă o oportunitate de a continua educația dumneavoastră, în scopul de a extinde căutarea dumneavoastră academic pentru nivelurile de masterat sau de doctorat.

Studii de Drept de Top în Drept interdisciplinar în Belarus 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Drept interdisciplinar, Belarus

International University

Facultatea de Drept a fost înființată în anul 1994. Din acel moment ea a absolvit mai mult de 2.500 de specialiști care sunt în prezent angajate în organizații de stat și ... [+]

maestru de drept

Facultatea de Drept a fost înființată în anul 1994. Din acel moment ea a absolvit mai mult de 2.500 de specialiști care sunt în prezent angajate în organizații de stat și private în calitate de avocați, avocați și notari, livreze cursuri la instituțiile de învățământ superior, și să lucreze în calitate de ofițeri de la organismele naționale de urmărire penală publice și agențiile de aplicare a legii. În prezent, există 1673 elevi înscriși în full-time și de curs de corespondență programelor de la Facultatea.

Facultatea de Drept are patru departamente:

Catedra de Drept Privat Catedra de Drept Public Departamentul de Istorie de Drept și Științe Umaniste Departamentul de Drept Internațional ... [-]
Belarus Minsk
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză