Filter
Masterat de Drept
Belgia Flanders Antwerp Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe LLM în Drept interdisciplinar 2019/2020 in Antwerp în Belgia

Absolvenți Facultatea de Drept și avocații se aplică de obicei un master să câștige experiență într-un domeniu specializat de drept, precum dreptul fiscal sau dreptul internațional, sau pentru a trece de la o zona de practica in alta.

Legea interdisciplinară este un domeniu de studiu care permite participanților la programe să adapteze o diplomă pentru a se potrivi obiectivelor lor de carieră în arena juridică. De exemplu, studenții ar putea studia economie, alături de legile financiare, pentru o poziție în afaceri.

Cu studii superioare fiind superior cel mai nivel în sistemul de învățământ din Belgia, guvernul a pus accent mai mult pentru a se asigura că viața a elevilor se face cât mai simplu posibil prin împrumut și programe de granturi. Ele oferă sponsori pentru studenții internaționali care provin din medii sărace și vulnerabile care doresc să studieze în această țară.

Antwerp are o scenă variată și cu succes a învățământului superior. Colegii și mai multe universități au campat în acest oraș începând cu Universitatea din Antwerp, Plantin University College, Artesis University College și multe altele.

Solicită Informații Studii de Drept în Drept interdisciplinar in Antwerp în Belgia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Drept interdisciplinar, Antwerp

Studii
Locație
Belgia
Flanders
Antwerp
Tip de studiu
Ritm
University of Antwerp

... [+]

Studenții noștri se bucură de clinica juridică, care oferă oportunități unice de a lucra pe proiecte împreună cu practicieni.

[-]
Belgia Antwerp
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză