LAWSTUDIES.RO

Vezi Programe LLM în Drept interdisciplinar 2019 in Santa Marta în Columbia

Un LLM sau un Masterat în Drept reprezintă un studiu academic adesea căutat în rândul studenților care au o diplomă de studii universitare și care doresc să se educe mai în detaliu într-un domeniu specific al studiului de drept. Programele LLM sunt orientate spre cercetare și durează de obicei un an.

Legea interdisciplinară este un domeniu de studiu care permite participanților la programe să adapteze o diplomă pentru a se potrivi obiectivelor lor de carieră în arena juridică. De exemplu, studenții ar putea studia economie, alături de legile financiare, pentru o poziție în afaceri.

Columbia este o țară cu adevărat diversă și unic, situat în colțul de nord-vest a Americii de Sud. Cu oameni prietenosi, peisaje exotice și orașe cosmopolite, Columbia este cu siguranta locul de a învăța limba spaniolă.

Acest oras aglomerat a văzut multe îmbunătățiri în sistemele sale de educație în ultimii ani. Datorită productivității sale, acesta a atras un număr de instituții importante de învățământ superior care a dus la un aflux de elevi din zona.

Solicită Informații Studii de Drept în Drept interdisciplinar in Santa Marta în Columbia 2019

1 Rezultate din Drept interdisciplinar, Santa Marta Filter

LL.M.

Universidad Sergio Arboleda
Campus La zi Ianuarie 2020 Columbia Bogotá Santa Marta

Programul oferă profesioniștilor LL.M. caseta propice pentru a consolida și de a dobândi competențe în cunoștințe și abilități academice necesare în cadru