LAWSTUDIES.RO

Vezi Programe LLM în Drept interdisciplinar 2019/2020 in Hamilton în Noua Zeelandă

Absolvenți Facultatea de Drept și avocații se aplică de obicei un master să câștige experiență într-un domeniu specializat de drept, precum dreptul fiscal sau dreptul internațional, sau pentru a trece de la o zona de practica in alta.

Legea interdisciplinară este un domeniu de studii juridice care îmbină legea și alte subiecte, împreună cu scopul înțelegerii multiple. Elevii pot alege să se concentreze asupra oricărui număr de combinații de subiecte, cum ar fi psihologia și legea pentru un grad de drept penal.

Noua Zeelandă este o țară insulară din Oceanul Pacific de sud-vest. Țară cuprinde punct de vedere geografic două tectonice principale - care a Insulele Nord și de Sud - și numeroase insule mai mici. Studenții de peste mări au nevoie de o viză de student și un nivel rezonabil de bani să-și petreacă, în scopul de a efectua un curs de studii la o instituție de Noua Zeelandă pe bază de învățământ. Noua Zeelandă instituțiile de învățământ vor informa autoritățile competente în materie de imigrație în cazul în care un student încetează să participe la cursuri de înscriși, care poate suspenda sau anula care studentul atunci 's viză. Instituțiile de învățământ de multe ori schimb, de asemenea, acest lucru înscriere și participare electronic de date cu alte agenții guvernamentale responsabile pentru acordarea de asistență studenților.

Conține 4000 de studenți terțiare și 1000 de doctori de stiinta Hamilton 's departamentul de educație a jucat un rol extrem de important în dezvoltarea de Hamilton ' s economiei. Numele de Universitatea celebre se numără Universitatea din Waikato, Waikato Institutul de Tehnologie și Te Wananga O Aoteara.

Solicită Informații Studii de Drept în Drept interdisciplinar in Hamilton în Noua Zeelandă 2019/2020

1 Rezultate din Drept interdisciplinar, Hamilton Filter

Master of Laws

The University of Waikato
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

Cu o un an de Master în Drept calificare de la Universitatea din Waikato vă puteți adapta programul printr-o selecție de lucrări predate și / sau teza de cercetare.