LAWSTUDIES.RO

Vezi Programe LLM în Drept interdisciplinar 2019/2020 in Prague în Republica Cehă

Gradul de Master of Laws cunoscut sub numele de Master, este un grad avansat de lege absolvent. Candidații adesea dețin deja o primă diplomă în drept și sunt interesate în dezvoltarea studiilor de drept. Obținerea unui master posedă un număr de avantaje distincte.

Legea interdisciplinară este un domeniu de studii juridice care îmbină legea și alte subiecte, împreună cu scopul înțelegerii multiple. Elevii pot alege să se concentreze asupra oricărui număr de combinații de subiecte, cum ar fi psihologia și legea pentru un grad de drept penal.

Republica Cehă este în inima Europei, este un vecin de Slovacia, Austria, Germania și Polonia. Universități cehe oferi reputație de lungă durată și specializări interesante.

Acesta este cel mai mare oraș din Republica Cehă, și-l 'e una dintre cele mai importante centre de educație și cercetare. Cele mai multe instituții de învățământ situate aici să permită studenților atât locale, cât și internaționale au o gamă largă de programe de a se angaja în timpul șederii lor. Educația este un impact acest oraș foarte pozitiv în ceea ce privește creșterea social-economice.

Solicită Informații Studii de Drept în Drept interdisciplinar in Prague în Republica Cehă 2019/2020

1 Rezultate din Drept interdisciplinar, Prague Filter

Master of Laws - LLM

University of New York in Prague (UNYP)
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Republica Cehă Prague

Universitatea din New York din Praga lucrează în parteneriat cu Universitatea din Bolton pentru a oferi un program acreditat de Master of Law (LL.M). Pe măsură ce comerțul și afacerile devin din ce în ce mai globale, consultanții juridici trebuie să privească dincolo de jurisdicțiile naționale și să înțeleagă problemele de drept european și internațional. Programul se concentrează pe cadrul legal care guvernează comunitatea europeană și internațională, precum și pe diverse probleme legale care privesc comerțul internațional și piețele globale. Angajatorii acordă acum o primă ridicată absolvenților care pot demonstra o înțelegere aprofundată a dreptului internațional al corporațiilor, dreptului comercial și dreptului afacerilor.