LAWSTUDIES.RO

Vezi Programe LLM în Drept interdisciplinar în Republica Cehă 2019/2020

O specialitate LL.M. Gradul permite avocati pentru a intensifica sau schimba expertiza lor într-o anumită zonă de drept. Au o concentrare deosebită într-un anumit domeniu poate deschide noi oportunități.

Legea interdisciplinară este un domeniu de studiu care permite participanților la programe să adapteze o diplomă pentru a se potrivi obiectivelor lor de carieră în arena juridică. De exemplu, studenții ar putea studia economie, alături de legile financiare, pentru o poziție în afaceri.

Republica Cehă, este o țară fără ieșire la mare din Europa Centrală. Țara este mărginită de Germania la vest, Austria la sud, Slovacia la est și Polonia la nord. Capitalul său și cel mai mare oras, cu 1,3 milioane de locuitori, este Praga.

Studii de Drept de Top în Drept interdisciplinar în Republica Cehă 2019/2020

1 Rezultate din Drept interdisciplinar, Republica Cehă Filter

Master of Laws - LLM

University of New York in Prague (UNYP)
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Republica Cehă Prague

Universitatea din New York din Praga lucrează în parteneriat cu Universitatea din Bolton pentru a oferi un program acreditat de Master of Law (LL.M). Pe măsură ce comerțul și afacerile devin din ce în ce mai globale, consultanții juridici trebuie să privească dincolo de jurisdicțiile naționale și să înțeleagă problemele de drept european și internațional. Programul se concentrează pe cadrul legal care guvernează comunitatea europeană și internațională, precum și pe diverse probleme legale care privesc comerțul internațional și piețele globale. Angajatorii acordă acum o primă ridicată absolvenților care pot demonstra o înțelegere aprofundată a dreptului internațional al corporațiilor, dreptului comercial și dreptului afacerilor.