Studiu de Masterat în Drept în Drept Internaţional în Georgia

Compară Programe LLM în Drept Internaţional în Georgia 2018/2019

Drept Internaţional

LLM sau Master of Laws este o diplomă postuniversitară recunoscută pe plan internațional în lege. Programele LLM sunt de obicei deschise pentru cei care au obținut mai întâi o diplomă în drept.

Deși obținerea unei diplome de LLM în drept internațional nu le permite de obicei absolvenților să dea un test pentru a practica dreptul în mod profesional, cunoștințele aprofundate obținute de la aceste programe academice merită adesea o astfel de investiție valoroasă.  

Georgia este un stat suveran, în regiunea Caucazului de Eurasia. Situat pe coasta Marii Negre, este delimitată la nord și nord-est de Rusia, la sud de Turcia și Armenia, și la sud-est de Azerbaidjan.

Studii de Drept de Top în Drept Internaţional în Georgia 2018/2019

Citește Mai Mult

Program de drept internațional în domeniul afacerilor

The University Of Georgia
Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2019 Georgia Tbilisi

Studierea IBL te va diferenția de ceilalți studenți ai dreptului. Nivelul dvs. de limba engleză se va îmbunătăți considerabil. Veți avea o specializare într-un domeniu juridic în creștere. Veți câștiga competențe juridice de cercetare și scriere juridică, precum și abilități de advocacy orale - care sunt valoroase pentru fiecare avocat! Și, avem o mare selecție de cursuri! [+]

Acesta este un maestru al dreptului pentru care vizează un domeniu important și în creștere al legii. Caracteristicile care fac acest program unic sunt: ​​1) Concentrați-vă pe dreptul internațional al afacerilor; 2) Curriculum intensiv de Cercetare și scriere juridică; Și 3) experiență practică dobândită de instanțele de judecată și de clinicile de drept.

Directorul programului este din Statele Unite. Majoritatea lectorilor noștri (aproximativ ¾) au grade avansate de la universități din Statele Unite, Canada, Marea Britanie sau Europa de Vest. Am adoptat metode de predare similare cu cele utilizate în aceste jurisdicții, cu accent pe clasele interactive, în care elevii sunt încurajați să participe activ, precum și metoda studiului de caz, axată pe analiza deciziilor judecătorești. ... [-]