Filter
Masterat de Drept
Republica Cehă Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate Programe LLM în Drept internațional în Republica Cehă 2019

Un LLM sau un Masterat în Drept reprezintă un studiu academic adesea căutat în rândul studenților care au o diplomă de studii universitare și care doresc să se educe mai în detaliu într-un domeniu specific al studiului de drept. Programele LLM sunt orientate spre cercetare și durează de obicei un an.

Deși obținerea unei diplome de LLM în drept internațional nu le permite de obicei absolvenților să dea un test pentru a practica dreptul în mod profesional, cunoștințele aprofundate obținute de la aceste programe academice merită adesea o astfel de investiție valoroasă.  

Republica Cehă este în inima Europei, este un vecin de Slovacia, Austria, Germania și Polonia. Universități cehe oferi reputație de lungă durată și specializări interesante.

Studii de Drept de Top în Drept internațional în Republica Cehă 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Drept internațional, Republica Cehă

Palacky University

LL.M. Dreptul internațional și european este un program postuniversitar profesional cu normă întreagă, care oferă tuturor participanților posibilitatea de a dobândi cunoș ... [+]

LL.M. Dreptul internațional și european este un program postuniversitar profesional cu normă întreagă, care oferă tuturor participanților posibilitatea de a dobândi cunoștințe aprofundate de specialitate în domeniul dreptului internațional și european.

După finalizarea cu succes a cursului, studenții primesc titlul de "Master of Laws (LL.M.)".

Programul include în mod obișnuit un an intensiv de cursuri regulate la fața locului (de la sfârșitul lunii septembrie până la sfârșitul lunii iunie) și un al treilea termen (din septembrie până în decembrie al anului următor), dedicat finalizării LL.M . hârtie finală.

De școlarizare sunt deținute de cadre universitare cu experiență full-tenured, precum și experți de la universități partenere și diverse instituții internaționale.... [-]

Republica Cehă Olomouc
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Palacky University

Caracteristici principale 2 ani de program (3 semestre full-time / in-clasa de cursuri + 1 semestru de pregătire a tezei) ... [+]

Caracteristici cheie 2 ani de program (cursuri 3 semestre full-time / in-clasa + 1 semestru de pregătire a tezei) program de gradul acreditat de stat Master posibilitatea de a petrece o parte a studiului, la una din cele 40 de instituții noastre Erasmus + Partner contact strâns cu profesori și mediul stimulativ oportunități de burse pentru studenți cu merite deosebite Programul este:

modern și unic ...

se pregătește pe elevi să reflecteze și să analizeze critic tendințele juridice și politice actuale ale dreptului internațional și european acesta oferă un accent provocator și inovatoare, atât dreptul internațional și european și interacțiunea lor reciprocă ... [-]
Republica Cehă Olomouc
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză