Masterat în Drept în Drept Internaţional în Rusia

Vizualizează Programe LLM în Drept Internaţional în Rusia 2018/2019

Drept Internaţional

LLM este latină pentru Legum Magister, ceea ce înseamnă Master of Laws. Maestrul nostru de Legi (master), program în legea americană este un program de absolvent de un an. Absolvenții facultăților de drept din străinătate care finalizează cu succes programul se acordă gradul de "master în legea americană."

Un LLM în drept internațional oferă o bază puterincă de cunoștințe pentru studenții la drept care se decid pe parcursul studiilor să urmeze o carieră internațională.  

Rusia (rusă: Россия) este de departe cea mai mare țară din lume, acoperind mai mult de o optime din suprafața locuită a Pământului 's. Fostul Comitet de Stat pentru Învățământul Superior din Rusia finanțat 240 de universități, academii și institute, face din Rusia o țară solidă pentru a studia inch

Studii de Drept de Top în Drept Internaţional în Rusia 2018/2019

Citește Mai Mult

De master în dreptul afacerilor internaționale și rusă

Novosibirsk State University
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Rusia Novosibirsk

Institutul NSU de Filosofie și Drept invită solicitanții internaționale să intre programul de masterat în limba engleză "International și rusă Business Drept" (Programul LLM). Obiectivul de bază al programului LLM "Internațional și rusă Dreptul afacerilor" este de a instrui avocați cu înaltă calificare, care sunt gata să lucreze în mod eficient pentru nevoile întreprinderilor, firme de avocatură, ONG și structurile guvernamentale [+]

Institutul NSU de Filosofie și Drept invită solicitanții internaționale să intre programul de masterat în limba engleză "International și rusă Business Drept" (Programul LLM). Obiectivul de bază al programului LLM "Internațional și rusă Dreptul afacerilor" este de a instrui avocați cu înaltă calificare, care sunt gata să lucreze în mod eficient pentru nevoile întreprinderilor, firme de avocatură, ONG și structurile guvernamentale și care sunt capabili să facă și să pună în aplicare regulile dreptul internațional și rusă de afaceri, precum și probleme de cercetare juridică de a face afaceri în Rusia și la nivel global.

Domeniu de studiu:

40.04.01 Studii juridice ... [-]