LAWSTUDIES

Caută Programe LLM în Drept medical Part time în Statele Unite ale Hempstead Statele Unite ale Americii 2020

Un LLM sau un Masterat în Drept reprezintă un studiu academic adesea căutat în rândul studenților care au o diplomă de studii universitare și care doresc să se educe mai în detaliu într-un domeniu specific al studiului de drept. Programele LLM sunt orientate spre cercetare și durează de obicei un an.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Hempstead, New York, este acasa, la 750.000 de locuitori pe care-l de-al doilea ca marime din stat, după New York City face. Acesta este servit de un district școlar stabil și în interiorul granițelor sale, există diferite instituții care oferă diferite programe.

Solicită Informații Studii de Drept în Drept medical Part time în Statele Unite ale Hempstead în Statele Unite ale Americii 2020

1 Rezultate din Drept medical, Hempstead Filter

LL.M. legislația din domeniul sănătății și politica

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University
LLM
Sept 2020
<
La zi
<
Part time
Engleză
Online

Drept și politica de impact direct multitrillion-dolar industria de ingrijire a sanatatii si oamenii pe care îi servește.

Citeste mai mult