LAWSTUDIES

în Drept medical în Statele Unite ale Americii 2020

O specialitate LL.M. Gradul permite avocati pentru a intensifica sau schimba expertiza lor într-o anumită zonă de drept. Au o concentrare deosebită într-un anumit domeniu poate deschide noi oportunități.

LLM în tranzacții de sănătate cu probleme juridice și etice și vă oferă o înțelegere mai largă a legii, în contextul. Este o arie largă de specializare, care ajuta medicii în dezvoltarea politicilor de sănătate publică, asistență medicală, litigiu de problemele anti-trusturi și urmărirea penală malpraxis medical, printre alte aspecte legale pe domenii de sanatate.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

în Drept medical în Statele Unite ale Americii 2020

1 Rezultate din Drept medical, Statele Unite ale Americii Filter

LL.M. legislația din domeniul sănătății și politica

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University
Statele Unite ale Americii, Hempstead
LLM
01 Sep 2020
<
La zi
<
Part time
Engleză
Online

Drept și politica de impact direct multitrillion-dolar industria de ingrijire a sanatatii si oamenii pe care îi servește.

Citeste mai mult