Filter
Masterat de Drept
Australia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vizualizează Programe LLM în Dreptul Afacerilor în Australia 2019

LLM este latină pentru Legum Magister, ceea ce înseamnă Master of Laws. Maestrul nostru de Legi (master), program în legea americană este un program de absolvent de un an. Absolvenții facultăților de drept din străinătate care finalizează cu succes programul se acordă gradul de "master în legea americană."

Deși de obicei nu le permite studenților să dea examen pentru a practica dreptul, un Masterat în Drept sau LLM în dreptul afacerilor este totuși un program de studiu dorit de către mulți datorită faptului că oferă cunoștințe de specialitate.  

Australia este o țară insulă și continent din emisfera sudică, în SW Pacific, un stat membru al Commonwealth-ului.

Studii de Drept de Top în Dreptul Afacerilor în Australia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Dreptul Afacerilor, Australia

Southern Cross University (Online)

Master Online de Dreptul Afacerilor de la Southern Cross University permite absolvenților să identifice riscul și obligațiile juridice pe întregul peisaj al afacerii, rez ... [+]

Protejați-vă pe dumneavoastră și afacerea dvs. într-o lume de risc cu un Master of Business Law

Fiind capabil să navigați confident în peisajul schimbător de afaceri, să înțelegeți implicațiile deciziilor pe care le luați și să minimalizați riscurile asociate deciziilor cheie vă poate face o parte critică și valoroasă a oricărei afaceri.

Master Online de Dreptul Afacerilor de la Southern Cross University permite absolvenților să identifice riscul și obligațiile juridice pe întregul peisaj al afacerii, rezultând decizii de afaceri mai bine informate. Într-un mediu de lucru din ce în ce mai reglementat, profesioniștii din domeniul afacerilor nu își pot permite să opereze orbește, fără a lua în considerare decizii legale în cadrul deciziilor lor de zi cu zi - o decizie neadecvată poate avea consecințe devastatoare.... [-]

Australia Australia Online
Înscriere Deschisă
Part time
16 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză