$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Masterate în Drept în Dreptul familiei

Pentru mulți studenți, absolvirea unei diplome de licență este o condiție prealabilă pentru programe mai prestigioase. Elevii interesați să studieze legea pot alege să-și continue studiile prin înscrierea într-un program LLM. Acest tip de grad, de obicei, oferă studenților expertiză într-o singură zonă a dreptului, pregătindu-le pentru o carieră de succes în viitor. Ce este… Citeste mai mult

Pentru mulți studenți, absolvirea unei diplome de licență este o condiție prealabilă pentru programe mai prestigioase. Elevii interesați să studieze legea pot alege să-și continue studiile prin înscrierea într-un program LLM. Acest tip de grad, de obicei, oferă studenților expertiză într-o singură zonă a dreptului, pregătindu-le pentru o carieră de succes în viitor.

Ce este un LLM în dreptul familiei? Proiectat în mod obișnuit pentru a oferi studenților o cunoaștere aprofundată a modului de rezolvare a disputelor în cadrul unei familii, acest program pregătește, de obicei, studenții pentru cariere prin cursuri axate pe subiecte legale legate de viața de familie. Elevii studiază de obicei abuzul, neglijarea, divorțul, sprijinul și custodia copilului. Cursuri de parteneriat, contracte, taxe și imobiliare pot fi, de asemenea, luate pentru a oferi studenților cunoștințe cuprinzătoare cu privire la acest subiect.

Un LLM în dreptul familiei pregătește, de obicei, studenții pentru cariera lor, ajutându-i să dezvolte mai multe abilități critice, cum ar fi comunicarea, rezolvarea problemelor și competențele analitice. Capacitățile puternice de comunicare și de rezolvare a problemelor pot permite elevilor să se conecteze cu clienții și să proiecteze soluții unice pentru probleme. Calitățile analitice pot fi utile atât în ​​aspectele personale, cât și în cele profesionale ale vieții.

Când este luată cu normă întreagă, un program LLM durează de obicei un an pentru a fi finalizat. Fiecare școală are taxe de școlarizare diferite, iar prețurile pot să difere drastic, în special între universitățile din diferite țări.

Elevii cu un background în dreptul familiei au de obicei acces la mai multe cariere importante. Mulți devin avocați de divorț, în timp ce alții preferă să lucreze ca specialiști în adopție. Unii aleg să acționeze ca avocați ai drepturilor mamei sau, invers, ca avocați ai drepturilor părinților. Locuri de muncă ca apărători publici sunt adesea disponibili, sau studenții pot alege să-și desfășoare cariera ca specialiști în drepturile reproducerii. Unii pot decide să lucreze ca specialiști nontradiționali în domeniul drepturilor de familie.

În timp ce luați cursuri pe campus poate fi o opțiune interactivă pentru învățământul superior, înscrierea în cursurile online oferă de obicei o mai mare flexibilitate studenților. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Maurice A. Deane Facultatea de Drept la Universitatea Hofstra a stabilit LL.M. Programul în dreptul familiei, ca răspuns la creșterea cererii contemporane de familie practică, ... +

Maurice A. Deane Facultatea de Drept la Universitatea Hofstra a stabilit LL.M. Programul în dreptul familiei, ca răspuns la creșterea cererii contemporane de familie practică, drept pentru specializare și au nevoie de un accent interdisciplinare pentru rezolvarea problemelor familiale. -
LLM
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Campus