Masterat în Drept în Dreptul Mediului în Finlanda

Caută Programe LLM în Dreptul Mediului în Finlanda 2018/2019

Dreptul Mediului

LL.M. programe variază în lungime, cantitate și valoare. Programul obișnuit este de un an de la articolul full-time sau doi-trei ani de studiu part-time. Elevii să ia de multe ori cursurile lor să se specializeze, fie într-un anumit domeniu, cum ar fi dreptul internațional, sau de a crea un curs de studiu personalizat pentru a se potrivi interesele lor personale sau de nevoile profesionale.

Având în vedere creșterea gradului de conștientizare și cunoaștere a lumii devine tot mai preocupat de mediul înconjurător. Prin urmare, aproape toate ONG-uri și guvern are nevoie de serviciile unui specialist în Dreptul mediului. Aceste avocații care sunt interesați de acest domeniu viitoare trebuie să opteze pentru acest program de grad.

Formală sistemul de învățământ superior din Finlanda este 7-3-2-2 model. Universitatea nevoie de doi ani, în învățământul profesional sau tehnic și în cele din urmă de doi ani învățământul preuniversitar. Finlanda are, de asemenea, mai multe public, cât și universitățile particulare care au accesul permis de învățământ superior de elevi.

Studii de Drept de Top în Dreptul Mediului în Finlanda 2018/2019

Citește Mai Mult

Master in Environmental Policy and Law

University of Eastern Finland Law School
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Joensuu

[+]

Programul de masterat Mediu de masterat, Resurse și climatice naturale schimbările în politica de mediu și Legea este un nou program multidisciplinar de Master de doi ani de studii care combină predarea la nivel înalt, cu obiective educaționale orientate profesional. Programul oferă instruire avansată în evaluările politice, de drept și de impact pentru schimbările climatice și gestionarea durabilă a resurselor naturale.

Programul se bazează pe două mari specializări:

Toți elevii sunt obligate să ia cursuri în resurse naturale Guvernare, Dreptul mediului și politica, și în drept schimbările climatice și politica înainte de a selecta principalele lor.... [-]