Filter
Masterat de Drept
Finlanda Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Caută Programe LLM în Dreptul mediului în Finlanda 2019

LL.M. programe variază în lungime, cantitate și valoare. Programul obișnuit este de un an de la articolul full-time sau doi-trei ani de studiu part-time. Elevii să ia de multe ori cursurile lor să se specializeze, fie într-un anumit domeniu, cum ar fi dreptul internațional, sau de a crea un curs de studiu personalizat pentru a se potrivi interesele lor personale sau de nevoile profesionale.

LLM în dreptul mediului este un important în studii de mediu și de a salva lumea. Cursul este despre reglementările internaționale de mediu, tratatele și legile. De asemenea, pe măsură ce lumea se confruntă cu încălzirea globală mulți vor să salveze lumea și acest curs ar beneficia în reducerea daunelor pe tot globul.

Oamenii de știință de nivel superior din Finlanda accesa cu ușurință cursuri de învățământ superior de la practic orientate Politehnica sau universități. Cultura finlandeză este ușor de învățat, deoarece guvernul a stabilit un minister care este responsabil de consolidarea politicilor culturale, tineret, sport și cooperarea internațională.

Studii de Drept de Top în Dreptul mediului în Finlanda 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Dreptul mediului, Finlanda

University of Eastern Finland

Programul de Masterat Mediu, resurse naturale și schimbările climatice în politica de mediu și de drept este un nou program multidisciplinar de doi ani, care combină învă ... [+]

Prezentarea programului

Programul de Masterat Mediu, resurse naturale și schimbările climatice în politica de mediu și de drept este un nou program multidisciplinar de doi ani, care combină învățământul la nivel înalt cu obiectivele educaționale orientate profesional. Programul oferă cursuri avansate de evaluare a politicilor, legii și impactului pentru schimbările climatice și gestionarea durabilă a resurselor naturale.

Programul se bazează pe două mari specializări:

1) Guvernarea resurselor naturale și 2) Legea privind schimbările climatice și schimbările climatice.

Toți elevii trebuie să urmeze cursuri în domeniul guvernării resurselor naturale, al legislației și al politicii în domeniul mediului și al legii și politicii privind schimbările climatice înainte de a-și selecta majoritatea.... [-]

Finlanda Joensuu
August 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză