Studiu de Drept în Dreptul Mediului în Olanda

Vezi Programe LLM în Dreptul Mediului în Olanda 2018/2019

Dreptul Mediului

Gradul de Master of Laws cunoscut sub numele de Master, este un grad avansat de lege absolvent. Candidații adesea dețin deja o primă diplomă în drept și sunt interesate în dezvoltarea studiilor de drept. Obținerea unui master posedă un număr de avantaje distincte.

LLM în dreptul mediului este un important în studii de mediu și de a salva lumea. Cursul este despre reglementările internaționale de mediu, tratatele și legile. De asemenea, pe măsură ce lumea se confruntă cu încălzirea globală mulți vor să salveze lumea și acest curs ar beneficia în reducerea daunelor pe tot globul.

Olanda este o țară constitutiv al Regatului Țărilor de Jos, format din doisprezece provincii din nord-vestul Europei și trei insule din Caraibe. English elevii vorbind va avea nici probleme în găsirea de cursuri adecvate. Pentru studenții internaționali care se aplică la universități din Olanda, mai multe burse sunt disponibile.

Studii de Drept de Top în Dreptul Mediului în Olanda 2018/2019

Citește Mai Mult

Energie și legea climei LLM

University of Groningen
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Groningen

Ce a făcut liberalizarea pentru sectorul energetic? Si a schimba relația dintre stat și industria energetică? În cazul în care companiile energetice să fie preocupate de schimbările climatice? [+]

LLM Energie și Drept Climatice

Ce a făcut liberalizarea pentru sectorul energetic? Si a schimba relația dintre stat și industria energetică? În cazul în care companiile energetice să fie preocupate de schimbările climatice?

Astăzi, sectorul energetic se schimbă ca rezultat al liberalizării pieței și a schimbărilor climatice se referă. UE prezintă un exemplu tipic al acestui scenariu, dar evoluțiile similare pot fi găsite și în alte părți ale lumii. Acest program specializat va prezenta principalele principii ale liberalizării pieței energiei și modul în care legea climei afectează sectorul energetic, cu UE, adesea folosit ca un exemplu de caz.

... [-]