LL.M. în Dreptul UE în Belgia

Vizualizează Programe LLM în Dreptul UE în Belgia 2019

Dreptul UE

LLM sau Master of Laws este o diplomă postuniversitară recunoscută pe plan internațional în lege. Programele LLM sunt de obicei deschise pentru cei care au obținut mai întâi o diplomă în drept.

Belgia este cunoscut ca inima a Europei și un hub pentru crearea de rețele internaționale. Ca studenți internaționali în Belgia să fii înconjurat de o comunitate multiculturală.

Studii de Drept de Top în Dreptul UE în Belgia 2019

Citește Mai Mult

LLM în dreptul Uniunii Europene

Ghent University Law School
Campus Cu normă întreagă 10 luni September 2019 Belgia Ghent

LLM în dreptul Uniunii Europene prezintă cel mai bun din experiența renumită Ghent Facultatea de Drept din UE [+]

LLM în dreptul Uniunii Europene prezintă cel mai bun din experiența renumită Ghent Facultatea de Drept în legislația UE pentru studenții care aspiră să se specializeze în legea și instituțiile Uniunii Europene. Printr-o combinație atentă de cursuri de bază obligatorii și cursuri de specialitate electivă, elevii primesc un tot-rotund înalt nivel de educație legislația UE, menținând în același timp o libertate de focalizare asupra carierei personale sau nevoile de cercetare. Facultatea de Drept din Gent este "Centrul de excelență Jean Monnet" a UE, recunoscut pentru expertiza și resursele disponibile pentru dreptul Uniunii Europene. Cu instituțiile UE în vecinătatea sa, Ghent Facultatea de Drept oferă toate facilitățile necesare pentru un studiu în profunzime a legii și practicii Uniunii Europene. Studenții pot beneficia, de asemenea, de la excelent bibliotecă, care dubleaza ca un Centru de Documentare Europeană. Cu o continuă expansiune și în continuare integrarea Uniunii Europene, și într-un mediu juridic tot mai mult la nivel mondial, LLM oferă un grad suplimentar de drept, care este instrumental pe piața internațională de locuri de muncă. Natura specializată a programului permite elevilor să dezvolte abilități și competențe specifice în zonele în curs de dezvoltare rapidă a legislației UE. Pe scurt, programul de LLM Ghent University Law School constituie o piatră de temelie important pentru avocați și profesioniștii care au nevoie de cunoaștere a legislației UE și / sau instituțiile UE pentru dezvoltarea carierei lor. Curriculum: http://www.law.ugent.be/llm/llm-european-union-law... [-]