Filter
Masterat de Drept
Belgia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vizualizează Programe LLM în Dreptul UE în Belgia 2019

LLM sau Master of Laws este o diplomă postuniversitară recunoscută pe plan internațional în lege. Programele LLM sunt de obicei deschise pentru cei care au obținut mai întâi o diplomă în drept.

Belgia este cunoscut ca inima a Europei și un hub pentru crearea de rețele internaționale. Ca studenți internaționali în Belgia să fii înconjurat de o comunitate multiculturală.

Studii de Drept de Top în Dreptul UE în Belgia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Dreptul UE, Belgia

Ghent University Law School

LLM în dreptul Uniunii Europene prezintă cele mai bune expertize renumite în Școala de Drept din Ghent în UE ... [+]

LLM în Dreptul Uniunii Europene prezintă cele mai bune cunoștințe de renume în legislația UE din Ghent Law School pentru studenții care aspiră să se specializeze în dreptul și instituțiile Uniunii Europene. Printr-o combinație atentă a cursurilor de bază obligatorii și a unor cursuri de specializare elective, studenții primesc o educație universitară la nivel înalt la nivel înalt, păstrând în același timp libertatea de a se concentra asupra carierei personale sau a nevoilor de cercetare. Școala de drept din Ghent este un "centru de excelență Jean Monnet" al UE, recunoscut pentru expertiza sa și resursele disponibile pentru dreptul Uniunii Europene. Cu instituțiile UE din vecinătatea sa, Ghent Law School oferă toate facilitățile necesare pentru un studiu aprofundat al legii și practicii Uniunii Europene. Elevii pot beneficia, de asemenea, de biblioteca excelentă, care se dublează ca un centru european de documentare. Cu o continuă extindere și integrare a Uniunii Europene și într-un mediu juridic din ce în ce mai global, LLM oferă un grad suplimentar de drept, care are un rol esențial pe piața internațională a muncii. Natura specializată a programului permite studenților să dezvolte abilități și competențe specifice în domeniile în care se dezvoltă rapid legislația UE. Pe scurt, programul LLM al Ghent University Law School din Ghent University Law School formează un pas important pentru avocați și profesioniști care au nevoie de cunoașterea dreptului UE și / sau a instituțiilor UE pentru dezvoltarea carierei lor. Curriculum: http://www.law.ugent.be/llm/llm-european-union-law... [-]

Belgia Ghent
Septembrie 2019
Engleză
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză