Filter
Masterat de Drept
Franţa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Caută Programe LLM în Dreptul UE în Franţa 2019

LLM sau Master of Laws oferă o introducere la noi domenii de interes pentru ei, precum și posibilitatea de a se specializa în continuare în domeniile lor actuale de practică și se limitează de obicei la cei care au obținut statutul de onoare în studiile lor juridice anterioare.

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Studii de Drept de Top în Dreptul UE în Franţa 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Dreptul UE, Franţa

Lille Catholic University - Faculty of Law

LL.M. în internaționale ... [+]

LL.M. în internaționale

Bunuri educaționaleMasterul 1 este de 75% predat în limba engleză.Master 2 este predat în limba engleză în proporție de 90%.Participarea la tribunalele internaționale: studenții Master 1 participă la tema Vis în arbitrajul comercial, Viena, Austria; Doctorii Master 2 participă la Curtea de Justiție, King's College din Londra.Seminarii interactive cu un înalt nivel intelectual între profesor și studenți; studiu bazat pe o abordare practică, în care studenților i se permite să aplice teoria legală unei ipoteze concrete.În cadrul programului Master 2, unele seminarii au loc în casă, ceea ce înseamnă că sunt organizate în instituții s... [-]
Franţa Lille
Septembrie 2019
Engleză,Limba franceza
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză