LLM în Dreptul UE în Olanda

Vizualizează Programe LLM în Dreptul UE în Olanda 2019

Dreptul UE

Gradul de Master of Laws cunoscut sub numele de Master, este un grad avansat de lege absolvent. Candidații adesea dețin deja o primă diplomă în drept și sunt interesate în dezvoltarea studiilor de drept. Obținerea unui master posedă un număr de avantaje distincte.

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Studii de Drept de Top în Dreptul UE în Olanda 2019

Citește Mai Mult

LLM în Dreptul Internațional și European: Dreptul Uniunii Europene

University of Amsterdam
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni February 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Programul de Drept al Uniunii Europene oferă studenților săi o bază solidă în legislația UE în materie și instituțională. Clasele sunt predate de experți renumiți în domeniile lor de specializare, iar profesorii noștri sunt învățați care sunt strâns legați de unul dintre centrele de excelență ale universității. Integrăm cele mai recente informații academice și evoluțiile juridice în curriculum-ul nostru, împreună cu o cale de dezvoltare a expertizei într-o anumită arie de specializare. [+]

Din ce în ce mai mult, populațiile mobile, schimbările climatice și ritmul rapid al inovațiilor tehnologice sunt doar câteva dintre problemele din titlurile de astăzi care dezvăluie o nevoie tot mai mare de experți în dreptul Uniunii Europene.

Programul dreptului Uniunii Europene

Programul de Drept al Uniunii Europene oferă studenților săi o bază solidă în legislația UE în materie și instituțională. Clasele sunt predate de experți renumiți în domeniile lor de specializare, iar profesorii noștri sunt învățați care sunt strâns legați de unul dintre centrele de excelență ale universității. Integrăm cele mai recente informații academice și evoluțiile juridice în curriculum-ul nostru, împreună cu o cale de dezvoltare a expertizei într-o anumită arie de specializare. De exemplu:... [-]