Filter
Masterat de Drept
Ţările de Jos Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Vizualizează Programe LLM în Dreptul UE în Olanda 2019

Gradul de Master of Laws cunoscut sub numele de Master, este un grad avansat de lege absolvent. Candidații adesea dețin deja o primă diplomă în drept și sunt interesate în dezvoltarea studiilor de drept. Obținerea unui master posedă un număr de avantaje distincte.

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Studii de Drept de Top în Dreptul UE în Olanda 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Results in Dreptul UE, Ţările de Jos

University of Amsterdam

Programul de Drept al Uniunii Europene oferă studenților săi o bază solidă în legislația UE în materie și instituțională. Clasele sunt predate de experți renumiți în dome ... [+]

Din ce în ce mai mult, populațiile mobile, schimbările climatice și ritmul rapid al inovațiilor tehnologice sunt doar câteva dintre problemele din titlurile de astăzi care dezvăluie o nevoie tot mai mare de experți în dreptul Uniunii Europene.

Programul dreptului Uniunii Europene

Programul de Drept al Uniunii Europene oferă studenților săi o bază solidă în legislația UE în materie și instituțională. Clasele sunt predate de experți renumiți în domeniile lor de specializare, iar profesorii noștri sunt învățați care sunt strâns legați de unul dintre centrele de excelență ale universității. Integrăm cele mai recente informații academice și evoluțiile juridice în curriculum-ul nostru, împreună cu o cale de dezvoltare a expertizei într-o anumită arie de specializare. De exemplu:... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză