Filter
Masterat de Drept
Spania Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi tot Programe LLM în Dreptul UE în Spania 2019

Un LLM sau un Masterat în Drept reprezintă un studiu academic adesea căutat în rândul studenților care au o diplomă de studii universitare și care doresc să se educe mai în detaliu într-un domeniu specific al studiului de drept. Programele LLM sunt orientate spre cercetare și durează de obicei un an.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Studii de Drept de Top în Dreptul UE în Spania 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Dreptul UE, Spania

Universidade da Coruña

Obiectivul principal al Master UE este formată din pregătire de specialitate în administrare și gestionare europeană a profesioniștilor resurselor UE. ... [+]

Introducere

O Master în Drept: Studii ale Uniunii Europene (Masterat UE) este predat în cadrul Facultății de Drept a Universității din 1998. Acesta a fost implementat ca Maestru al academice-cercetător în 2006, prin Decretul Ministerului Educației al Xunta de Galicia nr. 51/2006 din 23 martie. Elevii de diferite promoții au finalizat studiile cu un nivel ridicat de specializare în dreptul Uniunii Europene, care a permis unele dintre ele la un salt profesionist în arena internațională și să lucreze astăzi în instituțiile Uniunii europeană.

Obiectivul principal al Master UE este formată din pregătire de specialitate în administrare și gestionare europeană a profesioniștilor resurselor UE. Astfel, pe care doriți să răspundă la cererea tot mai mare a acestor profesioniști există pe piața forței de muncă și în special în diferite autorități locale, regionale, naționale și ale Uniunii Europene, precum și întreprinderile, și în general, în agenții economici și juridice care sunt chemați să opereze într-o piață unică și o monedă unică, în esență, reglementate de legislația Uniunii Europene.... [-]

Spania A Coruña
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză